A villa vagányának szörnyű titka.

Az állandóan mosolygó arc egy mindmáig fel nem dolgozott tragédiát rejteget.

Hamarosan megjelenő könyve kapcsán VV Olivér olyanokat mesél el az életéről, melyeket még nem mondott el senkinek.

Mindenki arra kíváncsi, hogy vajon mi motiválja Olivért arra, hogy könyvet írjon. Sokan a pénzre gondolnak, de Oli ezt tagadja. Minden költséget - kivéve a terjesztés költségeit - ő és írótársa, Peter Noel állják. Így ha az érdeklődés elmarad, akkor a bukás csak az övéké. De ha csak kevesen is vásárolják meg, ő akkor is örülni fog annak, hogy vannak emberek, akik kíváncsiak az életére, és talán ők is tanulnak majd azokból a hibákból, melyeket Olivér elkövetett életében.

és Olivér: szent a béke
Villabeli barátja mellett teljes mellszélességgel kiáll. Mint mondja, Alekosz évekig nélkülözött és a villán belüli kikosarazások sem tettek túl jót az önbecsülésének. Ezért nem csodálkozik, hogy a Való világból kijőve Alek így viselkedik. Azt viszont nem tartja szerencsésnek, hogy egy társaságon belül minden lányra rámászik, mert a nők nem azt érdemlik, hogy tárgyként kezeljék őket.

Bár meghallgatja barátait, számára a leginkább mérvadó vélemény az édesapjáé. A luxusbörtön elhagyása után mindennél többet jelentett neki, hogy az édesapja azt mondta: "büszke vagyok rád".

Azt is megtudhatjuk, hogy Olivér 16 éves volt, amikor édesanyját elveszítette. "16 évesen nagyon összevesztünk, és elmentem otthonról. Mikor a bátyámmal hazaértünk a hétvégén, anyukámat holtan találtuk. A szíve vitte el."

Ez a tragédia mind a mai napig felzaklatja amikor rágondol, és az bántja a legjobban, hogy nem volt alkalma rá, hogy elköszönjön az édesanyjától.

Kíváncsian várjuk tehát a megjelenő könyvet, melyből nem csak Olivér életét ismerhetjük meg jobban, de Oli azt is elárulja, hogy a való világ villán belül vajon mi lehet a siker receptje.

forrás: borsonline

AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...