VV Fecó szerelme Angéla
Angéla és a gyerekek szívesen fogadták Shadit
, a Való Világ 5 Feltörekvője, és a 3. Párbaj vesztese még bent a villában ígéretet tett Fecónak, hogy ha nem sikerül visszakerülnie, akkor a tőle kapott nyakláncot elviszi a nagyobbik fiának, és elmondja nekik, hogy mennyire szereti őket édesapjuk. Shadi a Fókusz stábjával karöltve el is indult Pécsre, ahol végre megismerhettük Angéláját.

Shadi szerint a VV5 villabeli lét, amikor nincs feladat, akkor vagy a taktikázásról, vagy pedig arról szól, hogy kinek mennyire hiányoznak a kint maradtak. Ékes példája ennek a táncverseny, amely komoly érzelmeket váltott ki szinte minden lakóból, hiszen 2 hónap bezártság után látni a szeretteinket óriási érzés. Fecó is sokat beszél, és sokat sírdogál Angéla, és a gyerekei - Fecó és Kevin Brandon - miatt. Ezekben a pillanatokban Shadi mindig mellette állt és a nyugiszobában sokszor segített abban Fecónak, hogy legalább gondolatban együtt lehessen szeretteivel.

Mivel odabent a család, és a baráti szálak rendkívül fontosak, ezért Shadi elhatározta, hogy sorban meglátogatja majdnem mindegyik Való Világ 5 villalakó családját, és elmeséli nekik a villában töltött néhány hét tapasztalatait. Természetesen Fecó családjával kezdte, hiszen a villa "Dumagépének" tett ígérete is ehhez köti.

Angéla nagyon szívélyesen fogadta a félig Jordán származású fiút - aki az üdvözlés hevében majdnem le is fejelte Angélát -, és együtt mentek el az óvodába a kicsikért. Fecó volt élettársa elárulja, hogy a gyerekek csak az utóbbi időben kezdték el nézni édesapjukat a tévében, de sírni még sosem sírtak miatta, ezzel tehát Fecó - Gyerekek: 0 - 1

Ha kíváncsi vagy Shadi családlátogatására, akkor kattints az "Elolvasom" gombra.

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...