Jól érzik egymást.
Korábban beszámoltunk róla (VV Jerzy és Alexa Diamond egy pár), a villa szépfiúja, VV Jerzy és az expornós Alexa Diamond összejöttek.

Jerzy a villából való kijövetele óta szinte falja a nőket. Nem volt olyan hét, amikor ne kapták volna lencsevégre egy csinos lány társaságában, akár egy étterem teraszán, akár pedig egy strandon.

Most mégis úgy tűnik, hogy sikerült megtalálnia az igazit.

Bár eddig - ha nem is tagadták - nem igazán szerették volna szerelmüket a nagy nyilvánosság elé tárni, de megtört a jég.

Jerzy elmondja, hogy hihetetlen dolog, de néhány napos együttlét után érezte, hogy ez a kapcsolat valahogy más. Szinte egy hullámhosszon vannak, érzik egymás rezdülését.

Alexa hozzáteszi, hogy a kapcsolatuk kezdete óta egyetlen egy nap volt, amikor nem voltak együtt, de már hiányzott neki a chipanddale táncos.

Bár - ahogy fogalmaznak -, "Isten útjai kifürkészhetetlenek", a pár napos ismeretség nem egészen pár napos. Korábban öt éven keresztül egy kerületben éltek, így kapcsolatuk jóval korábbra nyúlik vissza.

Természetesen szóba került mindkettőjük pornós múltja, de mint mondják, nem a múlt a lényeg, hanem az, hogy most, a jelenben mit éreznek egymás iránt.

A videók az "Elolvasom" gombra kattintás után tekinthetők meg.




AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...