A mentorok is nagyon készülnek vasárnapra
Vasárnap megrendezésre kerül a VV5 X-Faktor hetének döntője, ahol a villalakók előadják azt a dalt, amire egész héten készültek mentoraik segítségével.

Muri Enikő, Király L. Norbert, Vastag Csaba és Kocsis Tibor, az X-Faktor felfedezettjei - és nem utolsó sorban döntősei - minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a villalakókból kihozzák a maximumot. Rájuk is fér egy kis "kikapcsolódás", ugyanis az elmúlt hetek végig feszültségben teltek, és kiesése a hatodik Párbaj során szintén "sokkolta" a Való Világ 5 játékosait.

A tegnapi nap során már sikerült is kiválasztaniuk a megfelelő dalokat, és pedig elmondta nekik, hogy valójában miről is szól ez a hét, miért is küzdenek a lakók. Az X-Faktor hét győzteseinek jutalma nem más, mint a lila kendő. A győztes páros mindkét tagja lila kendőt fog kapni, így ők védettséget fognak élvezni a döntő után rögtön következő Kiválasztás-, majd Kihívás során is.

A tét tehát nem kicsi!

Mi most arra vagyunk kíváncsiak, hogy pár nappal az X-Faktor hét döntője előtt mit tippeltek, kik lesznek a győztesek. Természetesen a produkciókat még nem ismerjük, csak a dalok kiválasztása történt meg eddig, de nyilván mindenki az esélyeket latolgatja a VV5 villáján belül és kívül egyaránt. Tehát a kérdés a következő:

Szerintetek kik nyerik az X-Faktor hetet?

SZAVAZZ TE IS LIKE-KAL!


Eszter - Péter
Kinga - Fecó
Seherezádé - Attila
Vera - Csaba
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...