A riporter kislánynak ízlik az étel.

Megnyílt a Club Lazarus Komáromban.

A villából való kijövetele óta grandiózus terveket szövögető László nem az az ember, aki csak beszél a terveiről, hanem meg is valósítja őket. Többször szólt már arról, hogy szeretne egy éttermet nyitni, és most az álma valóra vált.

Egykori villalakók, az éden hotel szereplői, modellek, sportolók és természetesen a sajtó is meghívást kapott a megnyitóra.

VV Zsuzsi a barátjával érkezett.
  
László elmondja, hogy még néhány órával a megnyitó előtt is festettek, tehát még messze nincs kész, de a vendégeket már tudják fogadni.

Lacira jellemzően mindenkit meghívott. Nem tart haragot. Sőt! Annak ellenére, hogy Évát kedvelte legkevésbé a villában, ő volt az első akit felhívott. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy csak azért, mert a villalakók „VV” előjellel szerepelnek a mobilján és Éva az első. Halkan megjegyeznénk, hogy az Anikó és Béci név is az Éva előtt áll, de ne legyünk szőrszál hasogatóak.

Zsófi egyre jobban néz ki.

A villa testőre korábban elmondta, hogy hétköznap étteremként, hétvégén pedig szórakozóhelyként, pubként szeretné a Club Lazarus-t üzemeltetni. Bízik abban, hogy mivel a Szlovák határ közel van és Szlovákiában is sokan nézték a VV-t, így onnan is át fognak majd jönni egy-egy finom étel elfogyasztására.

Lacinak kívánjuk, hogy az étteremnek nagyon sok vendége legyen, de ő azért ne feledkezzen el arról, hogy néhány hét múlva vizsgázik 5. danra, tehát csak óvatosan a kalóriákkal.



AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...