Gigi pózol
Gigi megmutatja gyönyörű testét.


VV Gigi képei a Playboy magazinban.
Az arisztokratikus képek nem csak a rajongók, de Gigi tetszését is elnyerték.

Ahogy azt korábban megírtuk, VV Gigi hosszas huzavona után igent mondott a Playboy felkérésének és immár viszontláthatjuk őt a Playboy júliusi címlapján.

Manapság ha egy nő szép, akkor bizony elég könnyen különböző címlapokon találhatja magát. Az internet korában mindenki képeket linkel magáról, így a különböző ügynökségeknek ezerszer könnyebb dolguk van, mint a jó öreg „oldschool” években, amikor még vadászni kellett a szép lányokat, leszólítani őket és megkérdezni, hogy lenne e kedvük modellkedni. Rengeteg újság – nyomtatott és online – foglalkozik szép lányok bemutatásával, képek közlésével és minden olyannal, amire egy férfiszem kíváncsi lehet. De ezen újságok közül kiemelkedik, és mindig is kiemelkedett a Playboy.

Állítólag miatta találták fel a Viagrát...
  
A nyuszis magazin világszerte ismert. Hugh Hefner évtizedek óta építi a magazin imidzsét, melynek neve - bárhová is menjünk a világban - jól cseng. Nagyon sok nő álmodik arról, hogy egy magazin címlapján lehessen, és a Playboy a hasonló témájú magazinok koronázatlan királya. Így tehát lehet, hogy hosszas huzavona előzte meg a fotózást, de kérdem én: lehet-e egy ilyen ajánlatnak nemet mondani? Nézzük, mit mond erről Gigi:

PLAYBOY: Hogy dől el egy nő fejében, hogy végül igent mond egy ilyen felkérésre?
GIGI: Szerintem viszonylag könnyen, mert ha a Playboy kerül szóba, akkor a lap azonnal összekapcsolódik egyfajta magasabb minőséggel. A Playboy címlapján lenni igenis jelent valamit. Szerintem titokban a nők nagy része gyakran eljátszik a gondolattal, milyen jó is lenne megmutatni az igazán nőies oldalukat ezeken a lapokon. Bennem is volt ilyen érzés, de az önbizalmam visszatartott. Kicsinek éreztem magam ehhez a nagy – óriási! – dologhoz.

Szerencsére döntésében mindenki támogatta, még a bátyja is, akinek - valljuk be őszintén - remek üzlete érzéke van. Miért is mondjuk ezt? Emlékezzünk csak a CKM fotózásra a villában. Folyton ott állt a testvére mellett és noszogatta, hogy „ez már túl sok, ha most mindent megmutatsz, akkor mit fogsz megmutatni, ha kimész innen?” Egyszerűen briliáns…

Tibi nemcsak a zenéhez, hanem a fotózáshoz is nagyon ért.
  
Ahhoz hogy igent mondjon, még kellett valami, pontosabban valaki. Maga a fotós személye. Habár kedveli Nánási Pált, amikor megtudta, hogy  Kasza Tibor fogja fotózni, nem is volt kérdéses, hogy elvállalja e. Kasza Tibi a villában rendkívüli módon be tudott illeszkedni. Állandóan poénkodott, mindenki szerette. Gigi számára így sokkal könnyebb volt megnyílni a kamerák előtt.

A fotósorozatot elnézve egyáltalán nem lehet sem nekünk, sem pedig Giginek panasza. Egyszerűen gyönyörűek. Nézzük, hogy Ildikó mit mond a fotókról. A videón azt láthatjuk, amikor először tekinti meg őket: 

A videóból kiderül, hogy teljes mértékben naturista képek készítése volt a cél. Csak annyi retust alkalmaztak, amennyi feltétlenül szükséges. Igaz, Gigi egy-egy pontot letakart az ujjaival a képeken, mert szerinte túl sok minden látszik, de árnyékolással és egyéb trükkökkel azt is megoldották.

Elkészültek tehát a képek, mi pedig gyönyörködhetünk bennük.

Szeretnénk, ha a hölgyolvasóink nem éreznék azt, hogy ez a cikk – és bármely másik a valovilag5.com oldalon – csak és kizárólag férfi olvasóinknak szól. Ezen cikket is próbáltuk úgy megírni, hogy az a hölgyeknek is megfelelő információval és kikapcsolódással szolgáljon. Bízunk benne, hogy ez sikerült is. Úgy hisszük, hogy egy női test látványa, ha az szép és nem hivalkodó, akkor mindkét nem számára elfogadható.

Ezek után kíváncsian várjuk, hogy ki lesz a következő, aki valamelyik férfimagazin címlapjáról fog ránk kacsintani.

Anikó vajon mikor vállal el egy hasonló fotózást?
A fent elmondottak mindenképpen igazak, de egy fontos szempontról nem szabad elfeledkezni azzal kapcsolatban, hogy ki és miért vállal el egy ilyen fotózást. Döntő tényező lehet a pénz is. Lehet, hogy a többi villalány pont emiatt nem vállalt még el ilyen fotózást? Nem hisszük, hogy ne kaptak volna lehetőséget szép számmal.

De ha Anikóról van szó, és tényleg csak a pénz a probléma, akkor mi szívesen pótolunk egy ezressel. Ha Te is, akkor nyomj egy lájkot! 

Hátha Anikó meglátja, és megesik rajtunk a szíve.


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...