VV Vera
interjút ad
Az Érzékeny lelkűek beszavazóshow-jának győztese, VV Vera a műsor előtt nyilatkozott érzéseiről, gondolatairól, és arról, hogy mire számít bent a Való Világ 5 villájában.

VV Vera - teljes nevén Kertész Vera - 27 éves, és értékesítőként keresi a kenyerét. Kollégái és barátai "csipikének" hívják, ugyanis nagyon sokat szeret beszélni.

Élete során hozzászokott már ahhoz, hogy sokszor egyedül van, így bent sem fog csak azért odadörgölőzni másokhoz, hogy az a képernyőn keresztül jól jöjjön le, és ha kell, akkor a problémáit is megoldja egyedül.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy számára nem esik jól mások közeledése. Sőt! Már van is a villában olyan férfi, akit kinézett magának, aki bejön számára. Ő viszont nem az a nő, akit le lehet venni a lábáról egy-két kacsintással vagy kacér pislogással.

Ahhoz, hogy nála kialakuljon mélyebb érzelem, több hétre van szükség. De mint elmondta a bemutatkozó filmjében, a VV5 villájában erre bőven lesz idő, és még csak az a veszély sem fenyegeti őt - a kinti élettel szemben -, hogy másnap arra ébred, hogy egyedül fekszik az ágyban.

A Való Világ 5 villájából ugyanis nem lehet elszökni.

A VV Verával készült interjút az "Elolvasom" gombra kattintva tekinthetitek meg.



AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...