Elgondolkodtak a lakók...
ma drámai bejelentést tett.

A Való Világ 5 műsorát az RTL Klub minden eddiginél izgalmasabbá próbálja tenni, és ez a mai bejelentés is ezt szolgálja.

Kiderült ugyanis, hogy a jövő heti győztesein kívül (egy fiú és egy lány lesz a győztes), a maradék 12 lakó közül 2 biztosan (!) el fogja hagyni a villát. Helyükre pedig két új lakó költözik be, méghozzá a Karrieristák és a Feltörekvők kategóriájából.

A Karrieristákra és a Feltörekvőkre már most lehet szavazni, azt viszont, hogy a 14 lakó közül ki maradjon bent, csak jövő héten dől el, hiszen a Megmérettetés is csak jövő héten lesz.

Nem volt tehát véletlen az, amire egyik szemfüles szerkesztőnk figyelt fel, és amit a korábbi bejegyzésünkben is írtunk (Való Világ 5 - Újabb kategória?). Az említett bejegyzésben található 3 hölgy (köztük Dadi Eszter) mérkőzik meg ugyanis a Karrieristák kategóriájában.

Ugyancsak hitelesnek bizonyult a port.hu oldalán megtalálható műsorterv.

Lesz október 6-án , méghozzá dupla beszavazóshow, mindkét kategória jelöltjei ezen a napon fognak megmérkőzni, és beköltözni a villába.

A VV5 lakói igencsak elgondolkodtak a mai bejelentésen, hiszen minden erejüket, tudásukat és taktikai elképzelésüket be kell vetniük, ha nem akarnak ilyen hamar, már a játék elején, gyakorlatilag kiszavazó show nélkül kiesni.

Ha tehát akár a nézők közül, akár a bent lévő játékosok közül bárki is azt gondolta, hogy innentől kezdve a játék megy a VV4-ben megszokott klisék szerint, az nagyot téved.

Ahogy említettük, az RTL minden idők legizgalmasabb valóságshow-jává szeretné tenni a műsort, és ez csak egy újdonság a sok közül.

Kíváncsian várjuk tehát, hogy ki lesz az a két játékos, akik megnyerik az Arénában megrendezésre kerülő Megmérettetést, és hogy a maradék 12 szereplőből kit fognak a nézők kiválasztani, hogy ne folytassák tovább a játékot.

A bejelentésről készült videót az "Elolvasom" gombra kattintva tekintheted meg.

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...