Akik a 42-ből kimaradtak

Miután bemutatták a Való Világ 5 első reklám videóját, utána kis idővel elkezdték vetíteni a sokak által jól ismert 42 jelentkezőt bemutató videót. (az elsőt a bejegyzés alján tekintheted meg)

Már akkor észrevettük, hogy az elsőként bemutatott videóban feltűnik egy-két olyan arc, aki a 42 jelentkező között már nem szerepel.

Különösen figyelmesek lettünk Dadi Eszterre, hiszen róla már korábban írtunk. (Való Világ 5 jelentkező - Dadi Eszter).

Ezenkívül persze felmerült sokakban az is, hogy mi lenne, ha a -k legszorosabb eredményeivel kieső 3 játékos még 1x megmérettethetné magát.

A port.hu előrejelzése
Nem tudni, hogy az előbbi, vagy az utóbbi miatt, de aki megnézi a port.hu oldalán az RTL Klub október 6-i műsortervét, az láthatja, hogy este 22 órakor beszavazóshow-t fognak tartani.

Így hát korántsem biztos, hogy a villa végleges létszáma 14 fő lesz, elképzelhető tehát, hogy újabb lakóval vagy lakókkal fog bővülni a villa.

Ildikó a házban
Vicces kedvű rajongók egyébként már tudni vélik, hogy ki lesz a 15. villalakó. Ő az, aki a múltkor is pót lehetőséget kapott. Ki tudja, lehet, hogy a Való Világ 5 műsorába is beküldik, már csak a poén kedvéért is.

A legelső promó videó

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...