VV BÉci és SP
VV Béci balesetet szenvedett
A VV5 előző szériájából megismert VV Béci a Reggeli című műsor vendége volt, ahol mesélt balesetéről és legújabb klipjéről is.

Béci több hónapot töltött el a villában, és bár a testét próbálta odabent is edzeni, a táncmozdulatok kivitelezésével idekint kissé meggyűlt a baja.

Természetesen nem arról van szó, hogy VV Béci elfelejtett volna táncolni, hanem arról, hogy bizonyos nehezebben megvalósítható figurák, amelyek a villába költözés előtt nem okoztak számára gondot, néhány hónap kihagyás után már problémássá válnak.

Így történt ez legutóbb is, amikor is húgával, Gigivel egy divatbemutatóra próbáltak, és próba közben ráesett az öklére, ami rögtön el is tört, most drótokkal van megfogatva.

Persze Bécin nem fog kifogni egy ilyen baleset, gőzerővel viszi tovább a Való Világ 5 kísérőműsorát, a BeleValó Világot esténként.

Sőt! Elkészült legújabb klipje is (Young G feat Düki - HEY), melyben barátjával, Dükivel együtt szerepel.

Előző klipjével ellentétben (Young G "Béci" Feat. Düki - Kérlek Ne Menj El) az újabbat már nem SP rendezte, de ez nem azért van, mert haragban lennének, csupán csak arról van szó, hogy más volt a koncepció, más terveket szerettek volna Béciék megvalósítani, így esett a választás egy másik brigádra.

A Reggeli riportját Bécivel és SP-vel az "Elolvasom" gombra kattintva tekintheted meg.



AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...