VV Melinda, VV Bandi
Másnap már boldogabbak voltak
Közvetlenül a kiesésük után, valamint másnap mesélnek pillanatnyi érzéseikről a Való Világ 5 első két kiesői, és .

Melinda nem számított rá, hogy ki fog esni. Mindvégig bízott abban, hogy a nézőktől elegendő szavazatot fog kapni, de végül csalódnia kellett, hiszen a lányok közül ő kapta a legkevesebb szavazatot (Seherezádé a legantipatikusabb villalakó). Azt viszont beismeri, hogy Bandi kiesésétől kezdve érezte, hogy neki kell mennie. Szerinte a nézők egy érzelmes és egy taktikus játékost küldtek haza a VV5 műsorából, és sajnos pont rá esett a választás.

Elmondása szerint a Való Világ 5 kezdő ötöse nagyon erős, szinte megbonthatatlan. Így hibás taktikának bizonyult a részéről, hogy Attilához és Kingához próbált csatlakozni. Túl későn vette észre ugyanis, hogy az ő helye sokkal inkább mellett lenne.

Nem bánta meg a játékba való jelentkezést, de mostani tapasztalatával felvértezve már másként játszana odabent.

VV Bandi
Bandinak nem jött össze a csajozás
VV Bandi kimondhatatlan módon csalódott. A bent töltött 11 napot még nagyon szívesen folytatta volna, és a legjobban az bántja, hogy nem egy , hanem egy "helycserés" beszavazás során esett ki. Szerinte túl későn érkezett, emiatt sokan nem is fogadták be. Szeretett volna szerezni egy barátnőt, átélni első élményét, de erre még várnia kell.

Reméli, hogy a Való Világ 5 villájában eltöltött 11 nap azért segítségére lesz a későbbik során, amit hamarosan le is szeretne tesztelni, ugyanis elhatározta, hogy diszkókba fog járni, és csak azért is becsajozik.

Fél nappal a kijövetelük után sokkal kedélyesebben diskuráltak a Blikk olvasóival. Bandi számolatlanul kapta az ajánlatokat, Melindát pedig pasizási fortélyairól faggatták.

Ha kíváncsi vagy a Való Világ 5 két kiesőjével készült interjúkra, akkor kattints az "Elolvasom" gombra.

Melinda csak a végén érezte, hogy ki fog esni


Bandi nagyon csalódott


Csak pozitívan

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...