Válaszol a kritikákra.
Ahogy korábban írtuk (Alekosz - Sok-sok melléknév), a VV4 győztesét rengeteg kritika éri manapság, főleg a férfiasságát és a nőkkel való viselkedését illetően. Az utolsó csepp a pohárban az volt nála, amikor Veronika azt nyilatkozta, hogy "undorító, és nagyon rossz az ágyban".

a Reggeli című műsorban próbálta tisztázni a helyzetet.

Mint mondja, sokáig csendben tűrte ezeket a nyilatkozatokat. Mivel nagyon elfoglalt, ezért nincs is ideje minden egyes cikket elolvasni azok közül, amelyek róla szólnak, de természetesen a durvább hangvételűekkel tisztában van, különösen azért, mert a Facebook oldalán a rajongók mindig felhívják rá a figyelmét.

Alekosz így nyilatkozik Veronika legutóbbi kijelentésével kapcsolatban:

"Már korábban tanácsoltam neki, hogy menjen ki a Margit-szigetre, és árnyékos helyen, kutyasétáltatás közben, szellőztesse ki az agyát. Veronika ezt nem fogadta meg, és ehelyett napszúrást kapott, ezért beszél ilyen ostobaságokat. Én igenis minden férfiúi kötelességemet teljesítettem vele kapcsolatban, majd az ügyvédem megkeresi a valóper miatt!" - mondja tréfásan Nagy Alekosz.

Azt is megtudhatjuk, hogy csak azért, mert megnyerte a Való Világ 4-et, még pontosan tisztában van azzal, hogy a lányoknak udvarolni kell. Tudja, hogy sokan azért mennek oda hozzá, mert ismert és népszerű lett és ezáltal olyan lányokat is megkaphat, akikről eddig csak álmodott.

Talán ez is az oka annak, hogy azt állítják róla: "durván bánik a nőkkel".

Elmondása szerint, ha egy rendezvényre elmegy, ott sajnos nincs elég ideje a nőkkel komolyabban foglalkozni. Így inkább elkéri a számukat és később felkeresi őket. Ebben semmi durvaság nincs. Szerinte az lenne a durva, ha a diszkókból és egyéb összejövetelekből rögtön az ágyba vinné a kiszemelt hölgyeket.

Beszél arról is, hogy már 2000 óta pszichológushoz jár. Számára ez nagyon fontos, hisz bizonyos dolgokról nem tud olyan kendőzetlenül beszélgetni egy ismerőssel vagy baráttal, mint ahogy ezt teszi azokon a beszélgetéseken.

Alekosz az interjút azzal zárja - utalva a lélekgyógyásszal kapcsolatos híresztelésekre -, hogy "Nem csak testben, de lélekben is épnek kell lenni!".

Címkék:,


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...