Alekosz a Reggeliben
Megerősíti, hogy kibékültek.
Nemrég írtunk róla, hogy Alekosz és Éva kibékültek. Ennek apropójául hívták meg mindkettőjüket a Reggeli műsorába, de csak tudott megjelenni.

Természetesen nem kaptak már megint össze ennyi idő alatt, csupán arról van szó, hogy Éva nagyon beteg és így nem tudta vállalni a riportot, de telefonon azért ő is megerősítette, hogy szent a béke.

A Való Világ 4 győztesétől gyakorlatilag ugyanazokat hallhatjuk, amiket eddig is. Sosem haragudott igazán az Évára, persze vannak olyan kijelentései, amik nagyon rosszul estek neki, de egy ilyen barátságot ápolni kell, nem pedig tönkretenni.

Beszél legújabb könyvéről is.

Ahogy beszámoltunk róla korábban (Alekosz könyvet ír), a villa görög lakója könyvbe szedte villabeli tapasztalatait, és "Fordított világ" címmel hamarosan a könyvesboltok polcain lesz megtalálható. Ennek egyébként nem mindenki fog örülni, Alekosz ugyanis bevallotta, hogy voltak a villában olyan emberek, akiket egyszerűen csak kihasznált a győzelem érdekében.

Bár, mint mondja, Olivér és Éva nem ezek közé az emberek közé tartozik, a közöttük lévő kapcsolat ugyanis valódi barátság, amely a villa falain kívül is folytatódni fog.


Címkék:,


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...