Gergő és Seherezádé anyukája, Ditti
Egymásnak feszült Gergő és Ditti
Ahogy korábban beszámoltunk róla, bár nagyon bánja, hogy vesztesként kényszerült elhagyni a Való Világ 5 hatodik Párbaját, mégis boldog, mert csupa pozitív visszajelzést kapott eddig a rajongóktól (Gergő szembesült a kinti világgal), és a családja, valamint a barátai is mellette vannak. Egy kemény összecsapás viszont még várt a VV5 Alfahímjére. Nem mással, mint a villa Szenvedélyes nőjének anyukájával kellett egy asztalhoz ülniük, és átbeszélni, hogy mégis miért tette Gergő a lányával azt, amit odabent tett.

anyukája, Ditti korábban már véleményezte lánya kapcsolatát Gergővel, akkor kimondottan örült neki. Ellentétben Dukai Reginával, aki már a kapcsolat elején kijelentette, hogy Gergő szakítani fog Seherezádéval.

Ahogy teltek a hónapok, Gergő és Seherezádé kapcsolata többször került hullámvölgybe, és a legutolsó napokban már szinte alig beszéltek. Az i-re a pontot pedig az tette fel, hogy Gergő a búcsúlevelében bevallotta, hogy miközben Seherezádét csókolta, sokszor másra gondolt.

Volt tehát mit megbeszélnie az Alfahímnek és az anyukának.

A kabátjukat még le sem vették, Sehri anyukája már hozzá is kezdett a panaszáradathoz, melyet Gergő kb. 10 percig szinte csak csendben hallgatott. Ditti szerint egy férfinak igenis tudnia kell, hogy egy lány szerelmes belé, és ha ez a férfi részéről nem talál viszonzásra, akkor mihamarabb közölni kell a lánnyal, különben csúnya vége lesz a dolognak. Gergő erre azt válaszolta, hogy bár a műsor elején nagyon bejött neki a lány - kétségkívül őt tartja a legvonzóbb lánynak a Való Világ 5 villájában -, az idő múlásával rá kellett döbbennie, hogy főleg a korkülönbség miatt, teljesen más világban élnek, és más a világnézetük, valamint a dolgokhoz való hozzáállásuk. Emiatt csak később eszmélt rá, hogy mégsem Seherezédé az alkalmas partner a számára, és ezért nem közölte ezt a lánnyal hamarabb, mert még ő sem tudta.

A Gergő és Seherezádé anyukája közötti adok-kapok-ért kattints az "Elolvasom" gombra.

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...