VV Seherezádé anyukája
Seherezádé anyukája csalódott Claudióban
anyukája, Ditti megelégelte, hogy különböző pletykák kapnak szárnyra lánya magánéletével kapcsolatban, és a Fókusz kamerái előtt mondta el, milyen is valójában a villa szőkesége.

Bár lánya kapcsolata kívülről makulátlannak tűnt, mégis úgy gondolja, hogy Sehri egyszerűen menekült ebből a kapcsolatból, és ezért is jelentkezett a Való Világ 5 játékába.

Claudió videóüzenetében azt mondta egykori szerelmének, hogy ne is keresse fel, nincs miről beszélniük, látni sem akarja. A lány anyukája szerint a helyzet nem ilyen egyszerű.

Egyrészt egy két éves kapcsolatot nem lehet ilyen könnyen lezárni, másrészt a lánya bőröndjeit valóban hazaküldte Claudio, de Rómában maradt Seherezádé kutyája, így ha más miatt nem is, de a négylábú kedvenc okán mindenképpen találkozni fog az egykori szerelmespár.

Anyukája jobban örült volna, ha Sehri nem megy be a Való Világ 5 show-ba, hiszen idekint havi félmilliós fizetés várta stewardess-ként. Most viszont már nem a szereplést bánja, hanem azt, ahogy Claudio viselkedett. Nem tudja megbocsátani neki ugyanis a lánya ellen indított lejárató kampányt.

Ditti nem szeretne még bővebben nyilatkozni magáról Gergőről, hiszen nem ismeri emberileg, csak mint a VV5 egyik játékosáról tud róla beszélni. Ilyenformán egy rendkívül pozitív karakternek tartja, aki tele van jóindulattal.

Barátnői elfogadják Claudio és Seherezádé szakítását, viszont nem értik, hogy bár rengeteg Gergőhöz hasonló adottságokkal rendelkező férfi van a baráti körükben, Seherezádénak ők mégsem jöttek be. A VV5 villájába belépve viszont a szőke lány rögtön szemet vetett a villa alfahímjére. Más villabeli pasival nem tudják elképzelni barátnőjüket, de abban is biztosak, hogy odabent maximum egy csókig fognak eljutni, hiszen barátnőjük sokkalta szemérmesebb annál, mintsem a kamerák előtt létesítsen nemi kapcsolatot.

Úgy tűnik tehát, hogy mind Seherezádé anyukája, mind pedig barátnői teljes mértékben kiállnak a villa Szenvedélyes nője mellett. Most már csak az a kérdés, hogy vajon Claudio betartja e az ígéretét, és tényleg kompromittáló felvételeket fog közölni a lányról, vagy csak blöffölt.

Ez utóbbi mindenesetre hamarosan ki fog derülni, hiszen a hírek szerint Seherezádé olasz expasija Budapestre tart és nagy bejelentésre készül.

A Dittivel és a barátnőkkel készített riportot az "Elolvasom" gombra kattintva tekintheted meg.


Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...