Cristofel bulizik
Nem buli a buli nélküle
mostanság nem unatkozik. Bár még csak néhány napja, hogy kiesett a Való Világ 5 játékából, máris temérdek felkérést és lehetőséget kap arra, hogy találkozzon a rajongóival, és jobb körülményeket teremtsen a családjának.

Néhány napra rá, hogy elveszítette az első párbajt, már tucatjával jöttek a jobbnál jobb ajánlatok. Szinte nem volt olyan internetes- és nyomtatott sajtótermék, amely az utóbbi napokban ne közölt volna róla legalább egy cikket.

Cristofel legnagyobb álma, hogy színész legyen, még nem teljesült. De addig is szeretné kihasználni a hirtelen jött népszerűséget, és minél több helyen megfordulni annak érdekében, hogy a Való Világ nézőinek megmutassa: ő a kinti életben is ugyanaz a bohókás figura, aki a villában is volt, és egyáltalán nem játszotta meg magát odabent.

Természetesen - ahogy eddigi élete során -, most is körülrajongják a lányok, de az ő szívében csak egy lánynak van hely, ez a lány pedig nem más, mint . Éppen ezért a lány fényképét mindig magánál hordja, hogy emlékeztesse saját magát, és a rajongó hölgyeket is, hogy ő már bizony foglalt.

Szeretne még legalább egyszer visszatérni a villába, meglepni Veronikát és a többi lakót is, és ezen terve szinte bizonyos, hogy valóra is fog válni. A tegnapi összefoglalóban ugyanis megkérdezte a műsor nézőit, hogy "Szeretnék e megadni Cristofelnek a lehetőséget arra, hogy kibérelhesse a nyugiszobát?". A nézők elsöprő többséggel arra szavaztak, hogy "Igen, adjuk meg neki a lehetőséget!".

Visszatérhet tehát a villába a kubai macsó, sikerrel járt a Facebook csoport kezdeményezése, és a mi rajongói oldalunkon igennel szavazó több mint 12.000 ember is biztosan örülni fog annak, hogy a PITBULL, ha nem is teljes értékű játékosként, de ismét a képernyőre kerül, és megnevettetheti a nézőket.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy hogyan bulizott Cristofel az első hakniján, akkor kattints az "Elolvasom" gombra.


Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...