A Villa
Újabb részleteket tudhatunk meg a Való Világ 5 villa design-jával kapcsolatban, méghozzá a műsor hivatalos oldala, a valovilag.hu által.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk (VV5 Villa - Vége a luxusnak), a játékkal kapcsolatos változások a villa kinézetét is nagyban befolyásolják.




A hálószoba
Mivel a szerkesztők és a műsor készítői a hangsúlyt a konfliktusokra szeretnék fektetni - a műsor alcíme emiatt lesz Aréna -, ezért ezt a külsőségekben is felszínre kell hozni.

Az élénk, rikító színek inkább boldogságot és harmóniát sugároznak. Ezzel szemben a sötétebb, és egymástól elütő kombinációk már magukban hordozzák a feszültséget, és az elfojtott érzelmeket.

A villa belülről ötvözni fogja a retró- és minimalista stílust, egyszerre fog benne érvényesülni a luxus és az ipari körülmények. A korábbi híreknek egyébként ez nem mond teljesen ellent - korábban azt írtuk, hogy a luxust nélkülözni kell majd a lakóknak -, ugyanis az eszközök majd rendelkezésre fognak állni, de a használat valószínűleg korlátozva lesz, mint ahogy ágyakból is összesen 10 darab lesz, holott jóval többen fognak bent lakni, mint tízen.

Miközben a lakók a legmodernebb felszereléseket használhatják - jacuzzi, szauna, konyhai eszközök stb. - addig a falakon csőradiátorok, a plafonon pedig ipari lámpák fognak lógni. Ez a kettősség pedig szintén tükrözi a VV5 várható hangulatát: a pattanásig feszült indulatokat.

A villán a munkálatok még javában zajlanak, de ezeket a design koncepciókat már gyakorlatilag készpénznek vehetjük, hiszen alig néhány nappal a start előtt már nem valószínű, hogy gyökeres változtatásokat hajtanának rajta végre.

További képeket a műsor oldalán találhattok: design koncepciók


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...