VV Éva elköltözött Ádámtól
Éva majd' ki csattan.
Nos nem kell megijedni, VV Éva nem szakított a barátjával, csupán arról van szó, hogy a régi albérletüket felmondták, ugyanis rendkívül sokba került, főleg ahhoz képest, hogy mennyire kicsi és milyen rossz környéken volt.

Baukó Éva jelenleg a húgánál lakik, és nagyon jól érzi magát. Az az albérlet jóval nagyobb az előzőnél, és elmondása szerint nem tesz jót egy kapcsolatnak, ha a nap 24 órájában együtt van két ember. Kell egy kis szabadság, egy külön kis élettér, különben még a legjobb párkapcsolat is zátonyra futhat. Nem kell messzire menni, épp tegnap írtunk Jerzy és Alexa Diamond szakításáról, mely pontosan azért következett be, mert sülve-főve együtt voltak és túlságosan hamar ugrottak bele.

Éva egyébként teljesen más arcát mutatja, mint amit tőle megszokhattunk.

Nincs rajta az a feszültség, nem vagdalkózik, teljesen kiegyensúlyozottnak tűnik, és ez a műsorvezetőknek is feltűnt.

A villa törtetője elmeséli, hogy az elmúlt időszakban sikerült lefogyniaállást kapott a Bors című napilapnál, és még a dohányzását is sikerült mérsékelni napi 3-4 szál cigire.

Az újságírói állását feszegető kérdésekre reagálva rendkívül szimpatikusan hozzáteszi, hogy nem gondolja, hogy csak azért mert a Való Világ 5 blogját fogja írni a napilapnak, ő rögtön újságíróvá avanzsálna. Minden vágya ez volt, de tudja, hogy neki is, mint mindenki másnak, végig kell járnia, és végig is akarja járni az egyes lépcsőfokokat, melyek ahhoz szükségesek, hogy jó újságíróvá váljon.

Jó volt egyébként Évát ilyen színben látni, tényleg látszik rajta, hogy kezd rendbejönni az élete, reméljük ez a tendencia csak folytatódni fog. Mi mindenesetre sok sikert kívánunk neki!

Az Évával készült interjút az "Elolvasom" gombra kattintva tekinthetitek meg.

Címkék:,


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...