Szandika egykori iskolájában.
A VV4 villájában a szerkesztőknek a rengeteg cigifüsttel gyűlt meg a bajuk, ezért is találták ki a dohányzásellenes kampányt, melynek az arcai végül Jerzy és Béci lettek.

A lakók pedig a saját súlyukkal folytattak ádáz harcot. Több villalakót is lehetne említeni, akik a benti lét alatt felszedtek néhány kilót.

Ilyen például Szandika, aki a sporthét alatt nem hogy fogyott volna, hanem még növelte is a súlyát. Vagy László, akit a bentiek egyszerűen csak Kung Fu Pandának neveztek. De ne feledkezzünk el Éváról sem, aki szinte minden másodpercben ki volt téve rosszindulatú, a súlyát kritizáló megjegyzéseinek.

Olybá tűnik, hogy a kinti lét viszont jó hatással van a szervezetükre, a sokkal mozgalmasabb hétköznapok pedig csak úgy égetik róluk a kilókat.

László például a villából kijőve kőkemény edzésekbe kezdett, nagyon sok kilótól megszabadult, melynek nem kis szerepe volt abban, hogy sikerrel vette a 5. Dan akadályait.

Éva a Bors című napilapnak elmondta, hogy a benti és a kinti élete szöges ellentéte egymásnak. A sok rohanás és fellépés miatt sokszor az étkezésre sincs ideje, ez pedig remek fogyókúrának bizonyul. Ezenkívül a villa törtetője megosztotta a lappal azt is, hogy a rohanáson kívül van még egy csodálatos zsírégető programja, ezt pedig szerelmével, Ádámmal végzi, ugyanis a villában eltöltött fél év lemaradását valahogy be kell pótolniuk.

Évától egyébként már korábban megtudtuk, hogy ő nem kövér, csak a TV 16:9-es.

Az elmúlt napokban egyébként két új valóságshow-val kapcsolatos kifejezés is született. Az egyiket az RTL Klub alkotta, mely nem más, mint a Valóságshow-veteránok, a másikat pedig Éva, aki magát "valóságshow-hízó"-nak nevezte, mely annyit tesz, hogy akárhány valóságshow-ban szerepel (Bár 2.0, Való Világ), ő ott hízásnak indul.

A Magyar Tudományos Akadémia rendkívüli ülésén már fel is vette ezen kifejezéseket a Magyar értelmező kéziszótár következő kiadásába.

Szandika nem mesél a fogyókúrájáról, de a lenti videón látszik, hogy igencsak leadott a súlyából.

A plasztikcicát a Fókusz Plusz stábja elvitte egykori iskolájába, ahol elmondja, hogy a tanulást gyűlölte, a fejszámolást zsebszámológépen végezte, Magyarországon nem érdemes diplomát szerezni, viszont ő az életből már diplomázhatna.


(Az Évás rész a Bors nyomán)


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...