Nem prosti. Ha az lenne, akkor lenne pénze.
VV Évát a siófoki éjszakában kérdezték arról, hogyan esett neki piszkálódása a villában a testsúlyát illetően, illetve mit szól a róla elterjedt pletykákhoz.

Egy új klub nyílt Siófokon, melyre a Való világ 4 volt lakói is meghívást kaptak. Az eseményről mi is hírt adtunk, igaz abban a videóban Éva már "kicsit" más stílusban nyilatkozott. (Éva: Alekosz egy meleg senkiházi Jancsi).

A villa törtetőjét arról faggatták - valószínűleg még az éjszaka elején -, vajon kövérnek érzi e magát, illetve bántotta e, hogy Alekosz folyton a súlya miatt nyaggatta a villán belül.

Éva a barátjával, Ádámmal érkezett.
Éva elmondta, hogy sosem érezte magát kövérnek, csak ha nagyon sokszor elmondanak az embernek valamit, az akarva-akaratlanul is beleivódik a tudatába és nem tud tőle szabadulni. Ez történt vele is. De miután a villából kijött, rengeteg ember mondta neki, hogy milyen jól néz ki, sőt még "receptet is kértek tőle",  hogy hogyan őrzi meg az alakját.

A VV4 harmadik helyezettje egyébként új szlogent is gyártott. Mint mondta: "nem vagyok kövér, csak tudod a TV 16:9-es". Óriási.

Egyébként szerintünk Évának semmi gond nincs az alakjával, tehát kár ezen annyit lovagolni. A 16:9-es beszólást pedig örökre megjegyeztük.

Megtudhatjuk azt is, hogy a pletykákkal szokott foglalkozni, de a kommenteket nem olvassa. A legfájóbban az a hír esett számára, amikor a Blikk címlapon lehozta, hogy örömlány volt. Mint mondja, sosem volt, és sosem lesz az. Egyébként is, ha prostituált lett volna, akkor lett volna pénze, így nem kellett volna a Való világba jelentkeznie.

A VV-beli szereplése óta lehetőségek tárháza nyílt meg előtte, - gondoljunk csak pl. a legutóbbi ruhakollekciós hírre (VV Éva ruhakollekció) -, de nagy álma az, hogy a médiában helyezkedjen el, vagy ha ez nem sikerülne, akkor pedig rendezvényszervezőként tudná magát elképzelni legszívesebben.

Ezek az álmok egyébként lehet, hogy nem is olyan távoliak. Nemsokára indul ugyanis a Való világ 5, aminek a műsorvezetőit - gondolunk itt legfőképpen a "Belevaló világ"-ra - nem tudjuk még biztosan. Lehet, hogy pont Éva lesz az egyik, aki a késő esti műsort fogja vezetni?

Ti mit szólnátok hozzá?

Címkék:,


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...