Annamária és Vera
Vajon a is ilyen békés lesz kettőjük között?
Elérkezett a Való Világ 5 negyedik Párbaja. Ma este és mérik össze erejüket és népszerűségüket. Vajon mi állhat a két lány közötti ellentét hátterében? Vajon Vera félelemből hívta ki Annamáriát? És Annamária vajon már a 4. Kihívás napján tudta, hogy övé lesz a zöld kendő? A két Párbajozó nővére próbál meg válaszolni a feltett kérdésekre.

Mint ahogy eddig mindig (Shadi anyukája kikészült, VV Eszter és Dya anyukája a Párbajról, Riport a Párbajozók szeretteivel), a Fókusz stábja most is felkereste a két aktuális Párbajozó családját, hogy megkérdezze őket, mi a véleményük rokonuk esélyeiről, és hogyan készülnek a vasárnapi Kiszavazóshow-ra.

Vera nővére
Vera testvére bizakodó
Mészáros Zsuzsanna, a VV5 Érzékeny lelkű hölgyének nővére szerint testvére túlzásba viszi az őszinteséget, és ez sokszor sodorta már a villán belül is bajba, ugyanis sokan nem szeretik, ha a szemükbe mondják a saját hibáikat, és néhány villalakó is megsértődött már Vera túlzottan is szókimondó stílusán. Zsuzsanna elmondása szerint Vera sokkal inkább kiveszi a részét a Való Világ 5 villabeli feladatokból, megbecsüli a bent létet és szerinte húga sokkal színesebb és érdekesebb egyéniség, mint ellenfele.

VV Annamária
Annamária ugyanazt a ruhát viselte a Kihíváson, amit a -n is
Annamária nővére egyáltalán nem lepődött meg Vera döntésén. Sőt! Fel is hívja a figyelmet arra, hogy a VV5 villa Fura lánya ugyanazt a ruhaegyüttest viselte, amit a Furák Beszavazóshow alatt, ebből pedig szerinte egyértelmű, hogy Annamária készült a zöld kendő viselésére. Testvérét nyugodtnak látja, és innen kintről mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy minél több szavazatot szerezzen testvérének, és ezáltal valóra tudja váltani álmát, amely egy jobb élet, jobb életkörülmények.

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...