Pittman Mihály
Cristofel édesapja és Csaba barátja
Pittmann Mihály, édesapja szerint, ha egy tökös és bevállalós gyerek lenne, akkor nem a fiát hívta volna ki párbajozni, hanem azok közül egyet - legfőképpen jöhet itt szóba és -, akik hetek óta azon vannak, hogy kiejtsék. Bízik Cristofel szavazótáborában, de ha úgy alakul, hogy mégis a fiának kell távoznia, azt is elfogadja.

Ahogy korábban mi is írtunk róla (Ki is valójában VV Cristofel?), Cris szülei nem élnek valami fényesen. Édesanyja évek óta nem kap munkát, apukája reggeltől estig dolgozik. Fiuk amiben lehet, segíti őket. Tanulás mellett munkát vállalt, és az így szerzett pénzt beteszi a családi kasszába.

Apukája a beszélgetést azzal fejezi be: "Cristofel nem magába forduló, és nem csendes gyerek. Cris megy az élet után, nem pedig az élet megy utána".

Csabáról barátai elmondják, hogy ő nem olyan srác, aki "behúzza fülét-farkát", ha kell, akkor ő igenis odaszól másoknak.

A jelenlegi visszahúzódó magatartása annak köszönhető, hogy gyakorlatilag kiközösítették. Azt is hozzáteszik, hogy ha még egy ideig bent tudna maradni, akkor biztosan nagyobb lenne a szája, hiszen Csaba, ilyen rövid idő után még tiszteli Attilában azt, hogy idősebb nála.

Vajon ki fog visszatérni a Való Világ 5 villájába? A most még visszahúzódó Csaba? Vagy a játék elejétől pörgő Cristofel? A mai esti Kiszavazóshow-n kiderül!

A Cristofel szüleivel- és Csaba barátaival készült riportot az "Elolvasom" gombra kattintva tekinthetitek meg.


Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...