VV Dya és Eszter anyukája
Megszólaltak a ozók anyukái
Vasárnap sor kerül a Való Világ 5 második Kiszavazóshow-jára, amire a két párbajozó, és anyukája is nagyon készül. A Fókusz stábja annak járt utána, vajon az anyukák hogyan látják lányuk villabeli viselkedését, és vajon milyen esélyekkel indulnak a Kiszavazóshow-n.

A jogászhölgy anyukája mindenben támogatja lányát, és nem tud mondani egy olyan másodpercet sem, amelyre ne lenne büszke (bár azt még nem tudja, hogy hogyan dönt majd az Ügyvédi Kamara). Sidló Ágnes szerint a lel történt eset nagyon rosszul sült el, és nem csodálkozik rajta, hogy Eszter ezt hibaként fogja fel. Az is teljesen egyértelmű, hogy ennek az esetnek köszönhetően Eszter most mindenki céltáblájává vált (különösen az, aki ki nem állhatja a jogászlányt), de anyukája szerint ebből óriási erőt fog meríteni, és ahogy azt lánya is elmondta, ha kell, egyedül fogja megvívni a harcot.

Dya anyukája szerint lánya az utóbbi két hétben egyre inkább otthon érzi magát a luxusbörtönben, így nem igazak azok az állítások - amit pl. mondott -, miszerint Dya hazavágyik és nem találja helyét a Való Világ 5 villájában. Váradi Beáta elmondja, hogy lánya - ugyanúgy mint a kint életben - a villában is egy beilleszkedésre képes, szeretetre méltó lány, és ez a képernyőn keresztül is átjön. Ezért nem érti, miért pont Dyát hívta ki Eszter, hiszen tőle jelet sem kapott, és még csak nem is volt konfliktusuk.

Természetesen a beszélgetés végén szóba került a lányok külseje is. A Plázacica anyukája szerint a férfinézők nagy része Dyát szeretné bent a villában látni, míg Eszter anyukája szerint a rajongók között rengetegen vannak olyanok, akik nem a külsőt veszik figyelembe, hanem a kisugárzást.

A Fókusz riportját az "Elolvasom" gombra kattintva tekintheted meg.


Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...