VV Eszter
A két ominózus jelenet
Rájár a rúd mostanság Dadi Eszterre. A Karrieristák beszavazóshow-ból bekerült nem elég, hogy kikezdett lel és a Való Világ 5 villalakói is nehezen fogadják be, most itt az újabb feketeleves. A jogászként dolgozó lány villabeli viselkedésére ugyanis felfigyelt az Ügyvédi Kamara, és azonnali vizsgálatot indítottak ellene.

Jogászoknál tudvalevő, hogy nem csak a tárgyalóteremben, hanem a magánéletben is fedhetetlennek kell lenniük. Miután levetették a "jogász gúnyát", az átlagos hétköznapokban is meg kell őrizniük az emberi méltóságukat.

Eszter mielőtt beköltözött volna a VV5 villájába, kérte az ügyvédi státuszának szüneteltetését. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy tagja az Ügyvédi Kamarának, de nem dolgozik mint ügyvéd. Így most az a jogi dilemma állt elő, hogy vajon Eszterre vonatkoznak e a fent leírt megkötések - emberi méltóság megtartása stb. -, vagy sem.

A jogász hölgy unokatestvére szerint semmi kivetnivaló nincs abban, amit Eszti a villában tesz. Miért is lenne? Hiszen nem történt semmi komoly közte és Cristofel között. A tánc pedig csak egy tánc. Se több, se kevesebb.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója is értetlenül áll a történtek előtt. Szerinte ugyanis, ha arról van szó, hogy ügyvédként - ráadásul szünetelő ügyvédként - problémát jelent egy olyan valóságshow-ban szerepelni, mint a Való Világ 5, akkor azzal nem csak hogy téved a Kamara, de magát a műsort is negatív színben állítják be.

Eszter természetesen semmit nem tud a külvilág történéseiről, így őt ezek a hírek egyáltalán nem befolyásolhatják.

A vizsgálat végrehajtására 3 hónap áll az Ügyvédi Kamara elnökének rendelkezésére, és ha úgy dönt, hogy a Karrierista hölgy villabeli viselkedése összeegyeztethetetlen az ügyvédi hivatással, akkor kezdeményezni fogja fegyelmi vizsgálat indítását Eszter ellen.

A Fókusz riportját az "Elolvasom" gombra kattintva tekinthetitek meg.


Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...