VV Gergő VV Kinga
Reggel folytatódtak a viták
A Való Világ 5 második napján kiderült, hogy még egy lecsót sem tudnak úgy elkészíteni, hogy abból ne legyen egy kisebb konfliktus.

és kitalálták ugyanis, hogy a kapott zöldségekből el kellene készíteni valamilyen ételt, és nyilván mindkettőjüknek a lecsó jutott eszébe. Hozzá is láttak, Fecó már készítette is a tejet :D

Mivel a konyhában egyikőjük sem túl jártas, így a szakácsként és felszolgálóként dolgozó t kérték meg, hogy segítsen be neki, aki meg is tette, bár Kingának ez kevésbé tetszett. Gergő ugyanis felhívta a figyelmét a szőke lánynak, hogy a választott edény nem éppen megfelelő az adott körülmények között. Kinga ezt nem vette jó néven, mondván: "Miért kell mindent jobban tudni?". Ezenkívül nehezményezte a hangnemet is, amit Gergő megütött.

Fecó a riportszobában elmondta, hogy nem igazán érti Gergőt, hogy miért kell "kisajátítania" a konyhát, és miért kell összeveszni egy lánnyal, ha az bemegy a konyhába és főzni akar.

VV Kinga VV Fecó
Kezcsók
Azért végül a lecsó elkészült, így a Való Világ 5 lakói nem maradtak éhen.

Rövid pihenés után egyfajta "csapatépítő tréning" jelleggel vetélkedőt tartottak a lakóknak, melynek központi témája a víz volt.

Vízzel telt lufik "megvédése és elpusztítása", "röplabda" és "ki tud tovább a matracon maradni" verseny, melynek jobbára a férfinézők örülhettek.

fürdőruhában

Az este közeledtével azt a feladatot kapták a lakók, hogy mutassák be egymásnak személyes tárgyaikat.

Ezt sokan nem tudták könnyek nélkül megtenni, köztük VV Seherezádé, aki egy szívecskét mutatott be, melyet a nagymamájától kapott 3 nappal azelőtt, hogy elhunyt volna. Fecó szerelméről és gyermekeiről készült fényképeket vitt be magával. Kinga pedig legjobb barátnőjétől kapott mackót mutatta be a többieknek. Egyedül VV Attilától nem láthattunk semmit, ugyanis ő emlékeket őriz meg legbelül, és nem pedig tárgyakat.

Seherezádé egyébként különösen nehezen viselte ezt a helyzetet, mert mint mondja: "A többiek bár sírnak, nekik meg van a lehetőségük, hogy szeretteiket újra lássák. De ő már nem tudja viszont látni nagymamáját, hiszen meghalt."

Este pedig eljött a Furák beszavazóshow-ja, melynek győztese lett, a lakók nem kis meglepetésére.

VV Annamária
VV Annamária
A Való Világ 5 lakói megrökönyödve fogadták a különös tekintetű lányt, akinek már az első percekben sikerült "elvágnia" magát. Hiszen azon túl, hogy nem őt várták a lakók, még rá is tett egy lapáttal erre az ellenséges hangulatra azzal, hogy társai szerint flegmán és lekicsinylően beszélt velük.

Annamária minden egyes lakóval váltott néhány szót a nyugiszobában, mely inkább csak arra volt jó, hogy az egyébként is feszült helyzetet még inkább felkorbácsolja.

Bár még csak a teljes létszám fele van meg, már a kiszavazást tervezgette, és kijelentette, hogy ő bizony Annamáriára teszi majd a jelét.

A kedélyek az éjfél közeledtével csillapodni látszódtak. A VV5 lakói az asztal körül mondták el Annamáriának, hogy ha be akar illeszkedni, és nem akar magányos farkas lenni a villán belül, akkor jó lenne, ha nagyon gyorsan változtatna a modorán.

Annamária végül belátta, hogy nem jó dolog már az első nap megutáltatni magát mindenkivel, így a beszélgetés végére egy kicsit megenyhült, és a jobbik arcát kezdte megmutatni.

Ez nem mindenkit hatott meg, ugyanis az utána következő "szimpátia pontozás" során mindössze 5 pontot kapott a többiektől.

Ma este a Plázacicák mérkőznek meg egymással, és a mai győztesének - a nézők szavazatai alapján - fürdőruhában kell majd belépnie a villába.

A Való Világ 5 második napjáról készült videókat itt tekintheted meg: VV5 - 2. napi videók


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...