VV Seherezádé
Az egyik erotikus fotó.

Még a beköltözés meg sem kezdődött, és  is épp csak bekerült a VV5 műsorába, máris különböző találgatások láttak napvilágot vele kapcsolatban.

Mind a Blikk, mind pedig a Bors című napilap közölt róla egy-egy cikket, amelyben korábbi táncosmúltját állítják pellengérre.

Egyébként azért kapott rá VV Seherezádéra a bulvársajtó ennyire, mert a beszavazón elmondta, hogy ő a nagymamája tanításait tartja szem előtt, miszerint ne adja magát oda könnyen senkinek. A múltjáról megjelent híresztelések viszont ennek ellenkezőjét engedik kikövetkeztetni, de cikkünk végére kiderül, hogy talán mégsem.

A Blikknek egyik olvasójuk küldött egy képet, amelyen a még 18 év alatti Seherezádé GO-GO táncosi munkát végez. A lap megkérdezte erről az érintettet is.

Seherezádé elmondja, hogy valóban táncolt diszkókban, bárokban, és nem is szégyelli. Mint mondja, egy koreográfus ismerőse ajánlotta neki a munkát, mivel jó mozgása van, és nyilván a pénz sem jött rosszul. De arra sosem vetemedett, hogy levetkőzzön bárki előtt is. Pontosan ezért hagyta abba ezt a szakmát, mert más lányok ugyanannyi pénzért már vetkőzést is vállalnak, de ő erre nem hajlandó.

A Bors pedig korábbi erotikus fotóiból közölte a fent lévőt (a cenzúra szmájlit mi tettük rá, mivel "családbarát" weboldal vagyunk).

Ez utóbbi lapnak sikerült utolérnie a lány barátját, Claudiót, aki megerősíti a lány állításait, miszerint tényleg ő volt az életében az első, és tényleg csak táncos munkákat vállalt.

Ezenkívül megszólaltatták Seherezádé egyik legjobb barátnőjét, Brigittát is, aki szintén a lány állításait támasztotta alá.

Hogy az elhangzottakból mi igaz, és mi nem, azt nem tudhatjuk, az viszont bizonyos, hogy aki egy ilyen volumenű műsorba jelentkezik, annak fel kell készülnie arra, hogy kap majd hideget és meleget egyaránt. Valamint arra is, hogy ha az életében elkövetett valamilyen apró bakit, vagy csak másoknak kevésbé tetsző dolgot, akkor azt is ország-világ elé fogják tárni előbb vagy utóbb.

(A Blikk és a Bors nyomán. kép: borsonline.hu)
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...