VV5 hasonmások
Dávid alteregója is lehetne
Sokszor mondják, hogy a kutya hasonlít a gazdájára és fordítva. A Fókusz most annak járt utána, hogy vajon a Való Világ 5 villalakóinak barátai mennyire hasonlítanak, és mennyire egyezik a stílusuk a luxusbörtönben élő barátaikéval.

A sort barátnői kezdik, akik már a Szenvedélyes nők beszavazóshow-n is megmutatták, hogy bizony mennyire egy húron pendülnek a szőke lánnyal. Együtt járnak vásárolni, bulizni, és mindig kínosan ügyelnek rá, hogy a sminkjük is tökéletes legyen, akárcsak Seherezádé a VV5 villájában.

barátai le sem tagadhatnák, hogy a Helyes pasival együtt nőttek fel. Mindannyian a laza ruhákat, borostát és a belőtt sérót kedvelik.

Kisprumik Ádám, a Való Világ 5 stylistja szerint nem véletlen, hogy azok az emberek, akik egy társaságba járnak, és sok időt töltenek együtt, előbb vagy utóbb elkezdenek hasonlítani egymásra. Ádám szerint ez azért van, mert ugyanazok az ingerek érik őket huzamosabb ideig, és ezekre az ingerekre akarva, vagy akaratlanul, de hasonlóképpen reagálnak.

Lányi Lala, a Kozmix frontembere nem csak hogy hasonlít barátjára, VV Attilára, hanem még azt is elárulja, hogy hogyan lehet az Összeférhetetlen sráchoz közelebb kerülni. Szerinte nem szabad hagyni, hogy egy-egy veszekedés pontot tegyen a barátságuk végére. Mint mondja, ő is nagyon sokszor vitatkozott már Attilával, és többször volt már rá alkalom, hogy véget vethetett volna a barátságuknak, de Lala úgy gondolta, hogy nem adja meg az esélyt Attilának, hogy elmeneküljön a barátság feladata elől.

A Fókusz riportját az "Elolvasom" gombra kattintva tekinthetitek meg.

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...