Csillag Születik döntő
Az utolsó élő adásban még 4 produkció lépett fel
A végéhez érkezett a milliók által nyomon követett RTL Klubos tehetségkutató, szombaton Csillag Születik döntő!

A végső fináléba három produkció jutott be, nevezetesen: Szirota Jennifer, a Quantum XXL tánccsoport és Mészáros János Elek.

Rögös út vezetett el a Csillag Születik döntőjéig minden egyes versenyzőnek. Természetesen a leginkább Juhász Marci van elkeseredve, hiszen neki pont az utolsó pillanatban, a döntő előtt ért véget a tehetségkutató, de mint mondta, nem adja fel, és motoros találkozókon, valamint egyéb rendezvényeken biztosan találkozhatunk még vele. Németh Zoltán Plazma is távozni kényszerült, igaz, ő az utolsó előtti élő adásban esett ki.

Az RTL Klub tehetségkutatójának 2012-es szériája rendkívül népszerűnek bizonyult a tévénézők körében, alig akadt olyan hét, amikor nem az RTL-es show-műsor állt volna fel a nézettségi lista képzeletbeli dobogójának legfelsőbb fokára. Az egyes adásokat több mint 2 millióan követték nyomon a televízió képernyők előtt, és ha minden jól alakul, akkor a Csillag Születik döntőjét még ennél is többen fogják figyelemmel kísérni.

Érdekes egyébként, hogy bár az RTL Klub tehetségkutatója az egyetlen, ahol nem csak zenészek és énekesek léphetnek színpadra, a döntőbe mégis csak olyan produkciók kerültek be, amelyeknek közvetlenül, vagy közvetve, de köze van a zenéhez. Hiszen Mészáros János Elek operaénekes és Szirota Jennifer is a hangjával hódítja meg a nézőket. A Quantum XXL pedig - bár nem énekelnek -, de nyilván zenére táncolnak.

Érdekesség ugyanakkor az is, hogy ha sikerül nyernie, akkor Szirota Jennifer lehet az első nő, aki az RTL csatornáján nagyszabású show-műsort nyer. Emlékezhetünk, hogy sem az X-Faktorban, sem a Való Világ 5 műsorában, sem pedig a Csillag Születik előző szériáiban nem sikerült még nőnek elvinni a főnyereményt, de ez 2012-ben lehet, hogy megváltozik.

A versenyzők már készen állnak, a zsűri - élükön a kemény kritikáiról elhíresült Puzsér Róberttel - szintén készen áll, minden adott tehát ahhoz, hogy egy jó döntőnek lehessünk szem- és fültanúi.

És persze nem csak a döntőben résztvevő versenyzők nyerhetnek, hanem a rajongók is. Azok között ugyanis, akik szavaznak kedvenceikre, az RTL Klub értékes nyereményeket sorsol ki, melynek részleteit megtekintheted az RTL Klub honlapján, illetve a szombati élő adásban is el fog hangzani.

Néhány nap múlva tehát kiderül, ki lesz a tehetségkutató győztese, ki lesz a legjobb a döntőben, kire kerül fel a korona a több hónapos verseny után!

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...