VV Gigi a Playboyban
Mindenét megmutatja majd a nyuszis magazinnak? (kép: rtlklub.hu)

Amit eddig csak találgatni lehetett, immár bizonyossá vált.

  Az elmúlt hetek tárgyalásai sikerre vezettek és a való világból ismert Rácz Ildikó, valamint a nyuszis magazin szerződésben rögzítették, hogy VV Gigi címlaplány lesz valamelyik következő lapszámban.

    A Playboy már több való világ szereplőnél elérte, hogy levetkőzzenek, gondoljunk csak pl. Ágicára, Zsuzsira vagy Sziszire és most Gigin a sor. A való világból néhány hónapja kiszavazott lánytól egyébként sem áll messze a a modellkedés, hiszen a civil életben is modellkedéssel, valamint tánccal foglalkozik. Ennyire nívós felkérést viszont még soha nem kapott. A Playboyban szerepelni - különösen címlaplányként - óriási megtiszteltetés.

   Korábban csak azt lehetett tudni, hogy a nyuszis magazin főszerkesztője tárgyalásokat folytat az ügyben, amik még nincsenek lezárva. Erről tanúskodik a következő videó is, melyben Körmendi Gábor faggatja Pantl Péter Playboy főszerkesztőt:


   Hogy pontosan mit fogunk látni Gigitől, illetve mikor jelenik meg az a bizonyos lapszám még nem bizonyos. Az viszont biztos, hogy nem Ildikó lesz az utolsó, akit a Playboy meggyőz arról, hogy érdemes "kitárulkozni" a világ elé.

   Mi pl. nagyon szívesen látnánk Anikóról egy komolyabb fotósorozatot és ha csak az anyagiakon múlik, akkor mi is beszállunk egy ezressel. És Ti?
Címkék:, ,


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...