Új színvilág.
Az RTL Klub már az -féle feleségkereső műsor során is kitett magáért, hiszen akkor néhány órájuk volt csak, hogy átalakítsák a villát a párkeresőre. Mivel a Reggeli c. műsort a VV5 villájából közvetítették, így az újonnan eszközölt változtatásokra most is csak néhány hetük volt.

Ennek ellenére azt kell mondjuk, hogy elképesztő lett.

A Való Világ 5 villája teljesen átalakult. A korábbi jóslatokat messze túlteljesítette. (Villa tervek 1, Villa tervek 2)

Új burkolatok (egyes helyeken lemezborítás), megváltozott színek, az ipari design és a '60-as, '70-es évek szerkezeteinek keveredése a legmodernebb technológiával és iparművészettel.

Szegő Gábor, a villa belsőépítészének elmondása szerint nem ment minden zökkenőmentesen. A számítógépen megtervezett, majd kikevert festékeket a kipróbálás után finomítani és újrakevertetni kellett. Egyrészt az esztétikai élmény miatt, másrészt pedig, mert a kameráknak nem tesznek jót bizonyos színkombinációk, nem úgy jönnek át a képernyőn keresztül, ahogy azt a készítők szeretnék.

A VV5 villa hálószobájának falait Szabó-Lencz Péter képzőművész által készített egyedi tapéták borítják. Mint mondja, több éves fotózás és gyűjtés eredményei elevenednek meg a falakon. Egyszerre találjuk meg rajta Szent Istvánt, híres épületeket, hajléktalant és járműveket is.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója szerint az, hogy a műsor 21 óra után kerül sugárzásra, ráadásul 16-os karikával, nagy könnyebbséget jelent a készítőknek és a nézőknek egyaránt.

Nekik nem kell félniük az olykor milliós nagyságrendű bírságoktól. Nekünk nézőknek pedig sokkal élvezetesebb lesz a közvetítés, ugyanis nem kell annyi némítást és cenzúrát alkalmazni.

A megújult VV5 Villáról készült 4 videóért és képekért kattints az "Elolvasom" gombra.

Óckúl' cuccok.

A hálószoba.
A villáról készült rengeteg képet megtekinthetitek a következő linken: Velvet

Videók:
 






AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...