reagált az őt ért támadásokra.
Több hete nyilatkozatok kereszttüzében él Alekosz, de eddig nem kívánta kommentálni az eseményeket. Egészen idáig.

Alekosz az RTL Klub Reggeli c. műsorába volt hivatalos, ahol Barabás Éva és Szujó Zoltán kérdezték az őt ért vádakról.

Örömmel jött vissza a villába.
A Reggeli felvételeit mostanában a villában készítik, így külön öröm volt számára, hogy újra ott lehet. Boldogan nézett körbe, és mint "jó tanyagazda" megvizsgálta, hogy minden a helyén van e, változott e valami azóta, hogy ő elment.

Még Koós Jánossal is összefutott.
A stúdióban összefutott a szintén vendégként jelenlévő Koós Jánossal, akinek nagy tisztelője, és aki óriási hatással volt a zenei ízlésére.

Nagyon sokan, nagyon sokfélét nyilatkoztak manapság Alekoszról. Ezek közül a legdurvább talán az, amiről mi is írtunk (Éva: Alekosz egy meleg senkiházi Jancsi), a legfrissebb pedig a Veronikától származó (Veronika a Reggeliben), melynek részletét le is vetítették a görögnek.

Alekosz nem válaszolt konkrétan a kérdésre, inkább kitérő választ adott. Javasolta Veronikának, hogy "a Margit-sziget kiválóan alkalmas arra, hogy kutyát sétáltasson és közben a fejét is kiszellőztetheti".

Mondandóját végig arra hegyezte ki, hogy ő senkivel sem akar rossz viszonyt ápolni, mindenki felé nyitott, de meg kellene már érteniük, hogy rendkívül elfoglalt. Szánalmasnak tartja, hogy egyesek azzal próbálnak címlapokon maradni, hogy őt pocskondiázzák. Ő viszont nem fog belemenni mindenféle üzengetésekbe, mert az nem az ő világa.

Olivérrel való kapcsolatát is tisztázta. Elmondta, hogy remek viszonyban vannak, éppen pálinkázáshoz készülődtek, de Olivér nagyon megbetegedett, de be fogják pótolni.

Alek azt is megemlíti, hogy valami nagy dologra készül, amiről még nem beszélhet, de ez is oka annak, hogy annyira elfoglalt.

Szujó Zoltán remekül megfogalmazta azt, hogy szerinte azzal, hogy a Alekosz megnyerte a VV4-et, az élete gyökeresen megváltozott. Egy ilyen nagyfokú változást pedig "képtelenség személyiségtorzulás nélkül elviselni".

Alekosz a beszélgetést azzal zárta, hogy "néha nem kell megváltozni ahhoz, hogy másik azt higgyék, hogy változtunk".



AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...