Az egykori legnagyobb barátok is ellene fordultak.
villán kívüli viselkedése még Olivérnek is szemet szúrt.



Sorban fordulnak el a villabeli barátok Alekosztól. Még olyanok is negatívan nyilatkoznak róla, akik eddig nagyon vigyáztak arra, hogy ne üzengessenek neki a médián keresztül.

A fókusz stábja megkeresett néhány egykori villalakót, hogy mit gondolnak Alekosz viselkedéséről. Közülük sokaknak a véleménye borítékolható volt, de olyan is akadt, akinek az állásfoglalása gondolkodásra adhat okot.

Éva elmondta, hogy ritkán látja Alekoszt, de amikor látja, akkor sem köszön neki. Utalt egy korábbi nézeteltérésre is, ahol egy házavatón annak ellenére próbált meg vele a „görög csődör” kikezdeni, hogy vele volt a barátja, Ádám is.

Lacinak nem esett jól, hogy nem hívta meg a házavatóra és legszívesebben egy „Hogyan bánjunk a nőkkel?” könyvet venne számára.

A Rácz testvérek nem sokszor találkoznak vele, és a véleményük vele kapcsolatban már a villában kialakult, bár Gigi bízott benne, hogy talán megváltozik.

Anikó szokásához híven visszafogottan nyilatkozott. Nem is inkább a görögöt bántotta, hanem azon sajnálkozott, hogy a csapat a villalét után nem fonódott szorosabban össze.

Jerzy pedig az intelligencia hiányának tudja be, hogy valaki nem tudja a sikert és a hírnevet megfelelő módon kezelni.

A legmeglepőbb dolgokat Olivér mondta. A villa vagánya eddig elzárkózott attól, hogy negatív dolgokat fogalmazzon meg barátjával kapcsolatban. Sőt! Amikor állítólagos viszályukról kezdtek el cikkezni, akkor a facebook oldalán közölte, hogy ennek semmi alapja sincs. Most viszont - ha nem is durván -, de azért  odaszólt villabeli legjobb barátjának. Mint mondta, még mindig a legnagyobb rajongója Alekosznak, de az, hogy vissza sem hívja telefonon enyhén szólva is érdekes, ugyanis az ember „arra ér rá, amire akar”.  

És hogy mit szól ehhez Alekosz? Még csak nem is kíváncsi az őt ért kritikákra. Szerinte ő semmit nem változott és az emberek csak azért nyilatkoznak ilyeneket, mert túl sok a szabadidejük, utalva ezzel arra, hogy neki ezzel szemben állandóan fellépése van.

Hogy valóban Alekosz fejébe szállt volna a dicsőség, vagy csak ez is olyan „Alekoszos hóbort”, azt nem tudjuk. Az viszont kétséges, hogy ha az emberek előre tudták volna, hogy így fogja megélni a győzelmet, vajon ő lett volna e az, aki mindent visz.



AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...