VV Anikó fürdőruhában
Mintha rá szabták volna.

Korábban írtuk (VV Éva ruhakollekció), hogy a neves divattervező, Győri Bernadettnek köszönhetően a villa törtetőjének nevét immár ruhakollekció is viseli. Nem sokat kellett várni viszont arra sem, hogy VV Anikó neve is rákerüljön néhány hasonló ruhadarabra.

Amikor felkérték Anikót, Évát és Szandikát, hogy mutassák be a Győri Bernadett által tervezett ruhákat (Fürdőruhában pózolt VV Anikó, Éva és Szandika), a lányoknak fogalmuk sem volt arról, hogy ez nem csak egy szokványos fotózás lesz.

Két lánynak ugyanis - Évának és Anikónak - Bernadett meglepetéssel is készült. Abban a megtiszteltetésben részesültek, hogy a divattervező hölgy által tervezett egy-egy kollekciót róluk nevezte el.

Mondanunk sem kell, hogy rendkívüli módon örültek ennek a gesztusnak, és készséggel bólintottak rá a felkérésre.

Anikó a fotózáson elmondja, hogy számára mindenképpen a szivacsos melltartók az előnyösek, ugyanis a mellmérete miatt csak ez az a típus, amelyet kellő magabiztossággal tud viselni.

Arról is mesél, hogy nagyon sokszor látja, hogy az utcán megbámulják, hosszasan nézik, de nem mernek hozzá odamenni, inkább csak félszemmel leselkednek. Mint mondja, az éppen aktuális lelkiállapotától függ, hogy ezeket az eseteket hogy reagálja le.

Ha rossz kedve van, akkor inkább lehajtott fejjel sétál, hogy még véletlenül se kellessen senkire rápillantania. Ha viszont jó kedvében találja az utca embere, akkor még egy-egy mosolyt is elcsíphet a villa szépségétől.

További képeket és a fotózásról készült videót a bejegyzésre kattintva tekinthetitek meg.


Anikó különböző színekben pompázik

A bernice.hu oldalon más típusú ruhákat is láthattok.

A képek forrása: bernice.hu/shop


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...