Nem olyan súlyos a sérülése.
Az utóbbi napokban durvábbnál durvább találgatások kaptak szárnyra azzal kapcsolatban, hogy a villa táncoslánya, Gigi nagyon komoly sérülést szerzett, ami akár derékba is törheti a karrierjét.

Rácz Ildikó a Reggeli című műsorban beszélt a sérülés körülményeiről és súlyosságáról.

Gigi elmondja, hogy az eset már kb. 1 hónapja történt. Nem is szeretett volna belőle sajtóvisszhangot, de egy riporter mégis lehozta, és innentől kezdve "elszabadult a pokol". Már az anyukája is viccesen így hívta fel: "Kislányom, mikor vágják a lábadat?"

Az igazság az, hogy egy próba alkalmával nem megfelelően melegített be, és egy erőteljes láblendítés során részleges szalagszakadást szenvedett.

Nem is vette észre rögtön (csak azt, hogy "de magasra ment fel a lábam"), azonban miután lejött a színpadról érezte, hogy valami nincs rendben, másnap pedig már mozdulni sem bírt.

De pánikra semmi ok, hiszen ennek már több hete, a sérülése szépen gyógyul, és bár jelenleg pihenteti, tervei szerint 1 hónap múlva már makk egészségesen hódolhat legnagyobb szenvedélyének.

Gigi mesélt rövid- illetve hosszútávú terveiről is.

A táncot semmiképp sem szeretné hanyagolni. Az iskolakezdéssel egy időben testvérével, Bécivel együtt több tánciskolát is szeretne nyitni az ország több pontján. Mostanában jógázni is szokott, amit szeretne minél magasabb szinten művelni. Ezenkívül újra beiratkozott a Gazdasági Főiskolára, ahol már elvégzett másfél évet, így szeretné ha végre erre az ügyre is pontot tehetne.

Örül annak, hogy bár nemsokára kezdődik a Való Világ 5, ő mégis nagyon sok felkérést kap, aminek szeretne minél jobban megfelelni.

De tudja, hogy hamarosan át kell adni a stafétabotot a VV5 leendő sztárjainak, így már most elkezdte tervezni a jövőt, mely jövőkép - legalábbis a tervei alapján - rendkívül kecsegtető.



Címkék:,


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...