VV Attila
Attila a szimpátiaszavazás eredményével
A Való Világ 5 ötödik napjának reggelén a fiúk és a lányok is egy-egy külön "kibeszélő show-t" tartottak, ahol megtárgyalták egymással, hogy ki a legjobb nő, illetve pasi.

A lányok esetén a beszélgetést kezdte azzal, hogy megkérte a lányokat, meséljenek a bent lévő fiúkról. A lányoknak sem kellett több, rögtön összeszaladtak egyikük ágyára, és részletesen elkezdték kivesézni a VV5 villa férfitagjait.

Először volt a beszédtéma. Mindannyian egyetértettek abban, hogy ő az a srác, aki mindenkire rárepült és mindenkire rá is fog repülni, tehát jobb lesz, ha Dya is "felköti a gatyáját". Bár az is felmerült sokukban, hogy Attila esetleg nem is gondolja komolyan ezt az egészet, csak játszik velük. Ez utóbbit támasztja alá egyébként Attila barátjának, Kozmix Lalának véleménye is, melyet a NekedValó Világ 4. adásában mondott el Giginek.

VV Fecó
Tiszteletben tartják a lányok
Attila után jött , akivel nem sokat foglalkoztak a lányok, mondván: "ő pont azért jött be, hogy az élettársát visszaszerezze".

Majd végül következett , akiről kiderült, hogy minden lánynak bejön, ráadásul most már nyíltan is amellett kampányolt, hogy Dya és Gergő milyen jó pár lennének ketten. (Emlékezhetünk, hogy az előző nap ezt még csak Kingának emlegette: Való Világ 5 - 4. nap)

Eközben a fiúk arról vitatkoztak, hogy vajon Dya, Kinga vagy Seherezádé az igazán jó nő, és vajon ki a legjobb közülük.

Attila elmondta, hogy bár Kinga "fullos", még sincs benne semmi, ami megfogná őt. Gergő pedig elárulta, hogy neki Seherezádé a zsánere.

VV5 szépségverseny
  A fiúk láthatóan jól érezték magukat
A beszélgetések után következett a Való Világ 5 első női szépségversenye, amelyen a lányoknak táncolni-, érzéki csókot adni-, és tyúkot fosztani kellett.

A tánc kategória egyértelmű győztese Seherezádé lett, míg érzékiségben meglepő, vagy nem meglepő módon, de diadalmaskodott.

VV Veronika
a grillcsirkét jobban szereti
Bár a lányok nagy része tényleg nem erőltette meg magát az érzékiség terén, mégis kiverte náluk a biztosítékot az, hogy Annamáriát hozták ki győztesnek. Ennek leginkább adott hangot, aminek a vége természetesen egy veszekedés lett, amelyben Annamária Kingát a Való Világ 5 műsort megelőző széria harmadik helyezettjéhez, VV Évához hasonlította, melyet a cselszövő lány nem tudott megállni sírás nélkül.

VV Seherezádé
Seherezádé alatti arckifejezése
Este eljött a Való Világ 5 kilencedik beszavazóshow-ja, amelyet nek sikerült megnyernie.

A félkubai srác nem mindenki szimpátiáját nyerte el a beszavazóshow-ban mutatott viselkedése alapján. Attila "műmájer gyíknak" nevezte élő adásban. Seherezádé pedig "nyomorult, csicska, műmájernek", de ez csak másnap derült ki az összefoglalóból.

VV Cristofel
VV Cristofel : "Bent vagyok!"
Ennek megfelelően ez a két ember meglehetősen hűvösen fogadta a friss beköltözőt. Cristofel mentségére legyen mondva, ő mindent megpróbált, hogy jóvá tegye "bűneit". Seherezádétól bocsánatot kért, Attilával pedig a négyszemközti beszélgetése során próbált egyezkedni, de ahogy arról korábban beszámoltunk (VV Attila Cristofelnek: Ez csicskulás) nem nagy sikerrel.

VV Dya
Mindenki jól érezte magát a buliban
Az estét egy falusi bulival zárták, ahol mind a fiúk, mind pedig a lányok népviseletbe öltöztek, és úgy ünnepelték a frissen beköltöző lakót.

Végül eljött a szimpátia szavazás, ahol Cristofel a Való Világ 5 lakóinak legtöbbjétől nem kapott ötösnél jobb értékelést, és az átlaga is ennyi lett. Gergő pedig megkérte, hogy bár mindenkinek van egy taktikája, amit játszik, de ha egy jó közösséget szeretne, és nem akar komolyabb viszályokat, akkor próbáljon meg ő is beilleszkedni.

A Való Világ 5 ötödik napjának videóit itt találod: VV5 - 5. napi videók


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...