Shadi ököl
Lendül az ököl
A minap 2 részre bomlott a VV5 csapata, a csíkosakra és a kockásokra. Az egyik csapat kapitánya , míg a másiké lett, abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy nem akartak egy csapatban lenni.

A két brigádnak különböző vetélkedőkön, csoportos versenyeken kell megmérkőzniük egymással, és az a csapat, amelyik nyer, különböző jutalmakban részesül.

Az egyik ilyen feladat az volt, hogy egy szőnyegen "tipegve" kellett végigmenniük a Való Világ 5 villájának kertjében úgy, hogy nem léphetnek le a szőnyegről. Itt történt meg az az eset, hogy Attila, látván a másik csapat előretörését, úgy tett, mintha véletlenül elesne, és ráborult az ellenfél csapatának első két emberére. Ezt akkor többen szóvá tették neki, ő viccesen bocsánatot is kért, de mindenki tudta, hogy direkt volt.

Azon viszont nagyon sokan átsiklottak - először mi is -, hogy (akinek korábban többször volt már Attilával, és másokkal is konfliktusa) hogyan reagált erre az egészre. Nemes egyszerűséggel "rámozdult" az Összeférhetetlen srácra, értve ezalatt azt, hogy elindította az öklét, mintha meg akarná ütni.

Ha szeretnéd megnézni az ominózus pillanatot, akkor kattints az "Elolvasom" gombra.

Shadi és Attila
Shadi ütésre kész

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...