az Összeesküvő?
Óriási botrány van készülőben. Nagy Alekosz, a Való Világ előző részének győztese minden jel szerint beköltözik az Összeesküvők című műsor rezidenciájára. Méghozzá nem is egyedül, viszi magával édesanyját, Vája asszonyt is.

Úgy látszik, a Való Világ "görög csődörének" kamera-elvonási tünetei vannak. Nem tudja ugyanis elviselni, hogy a VV5 indulásával már nem az előző széria szereplői - köztük ő sem - vannak a középpontban. Bár könyve, a Fordított Világ a napokban jelent meg, ez mégsem kárpótolja a villa hősszerelmesét.

A nagy bejelentésre az Esti Frizbi felvételén került sor, ahol Hajdú Péter - akinek cége készíti a TV2 megbízásából az Összeesküvőket - a sajtó nyilvánossága előtt fedte fel Alekosszal és Vája asszonnyal való terveit.

Mondanunk sem kell, hogy az RTL Klub sem fogja annyiban hagyni az esetet. A Velvet érdeklődésére Dobsi Adrienn, a Való Világ sajtósa elmondta, hogy ha Alekosz valóban feltűnik a konkurens csatornán, azzal egyértelműen szerződésszegést követ el, és a lehető legkeményebben fel fognak lépni ellene. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója pedig konkrétan fel is vázolta, hogy Alek ezzel a lépésével a Való Világ műsorában nyert autóját, lakását és millióit kockáztatja, valamint nagyon komoly összegű kötbért is kell majd fizetnie.

Tény, hogy a konkurens csatornán futó reality elég komoly gondokkal küzd. Nem csak az RTL Klub aktuális műsorai, hanem alkalmanként még a Viasat 3 is elveri a nézettségi versenyben.

Hogy Alekosz és Vája asszony beköltözése - amit szinte tényként kezelhetünk - mennyit dob majd a nézettségen, azt nem tudhatjuk. Az viszont biztos, hogy Alekosz ezzel a húzásával hosszas pereskedésre számíthat.

(a Velvet cikke nyomán)


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...