1 perc és nyersz Csaba
Csaba a tésztákkal egyensúlyoz
Az RTL Klub hamarosan útjára indítja legújabb vetélkedő műsorát, melynek címe "1 perc és nyersz!" lesz. A műsor minden bizonnyal a tavasz slágere lesz, hiszen az emberek egyébként is szeretik kipróbálni magukat különböző ügyességi vetélkedőkben, főleg, ha még több milliós nyereményekkel is kecsegtet az adott verseny.

De még mielőtt éles bevetésre indulna a műsor, a készítők előbb a Való Világ 5 szereplőivel próbálták ki, hogy vajon melyik a legügyesebb villalakó, és ki lesz az, aki 1 perc alatt teljesíteni tudja a megadott feladatokat.

A VV5 villalakói többször kerültek már rázósabb szituációkba a villán belül, gondolunk itt főleg a különböző feladataira. Most mégis más fajta képességekre volt szükségük a luxusbörtön rabjainak. Nem volt elég ugyanis az, hogy valaki ügyes, még az idővel is meg kellett küzdeniük.

Herman Péter, az RTL Klub kreatív producere szerint az 1 perc és nyersz! fődíja sokak számára kecsegtető lehet, így nem fél attól, hogy nem fognak jelentkezni a játékra. Sőt, már most több száz leendő játékos gyakorol a csatorna székházában, várva a műsor kezdetét, amely néhány héten belül be is következik.

, az 1 perc és nyersz! műsorvezetője azért is tartja nagyon érdekesnek a műsort, és a műsorban szereplő feladatokat / játékokat, mert egyrészt ezeket mindenki kipróbálhatja otthon, hiszen olyan kellékek szükségesek hozzájuk, amelyek szinte minden háztartásban megtalálhatóak, vagy ha nem, akkor könnyen beszerezhetőek. A másik dolog pedig, hogy bár a feladatok baromi egyszerűnek tűnnek, mégis, amikor az ember kipróbálja őket, akkor rá kell jönnie, hogy mégsem olyan egyszerű nyolc almát egymásra pakolni, vagy épp Pilóta kekszekkel egyensúlyozni.

A Való Világ 5 játékosai is megtapasztalhatták a játék izgalmait, és végül , és győzedelmeskedtek, így ők mehettek el a wellness szállodába, amelynek egy jónak induló, de később parázs vitába torkolló éjszakázás lett a vége.

A villalakók tehát már kipróbálták magukat a játékban, de ha neked is kedved lenne hozzá, akkor csak jelentkezned kell a műsor készítőinél.

Ha kíváncsi vagy a vetélkedő kulisszatitkaira, és arra, hogy hogyan zajlott az első forgatási nap, akkor tekintsd meg a lenti videót!


Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...