Dukai Gergő
bizonyítani szeretne.
Ahogy korábban írtuk (Való világ 5 jelentkezők - Ismert emberek áradata) csak úgy nyüzsögnek a híres emberek, vagy híres emberek rokonai a VV5 válogatásán. Ma ismét egy híresség rokonát, nevezetesen a népszerű énekesnő, Dukai Regina bátyját, Gergőt mutatjuk be.

Dukai Gergő jelenleg felszolgáló és szakács a Balatonnál. Ami viszont leginkább érdekessé teszi őt - azon kívül persze, hogy Regina bátyja - az az, hogy korábban éveket ült börtönben. A fiatalember így vall a múltjáról a Vasárnapi Blikknek:

- "Kábítószer-kereskedelemért csuktak le. Huszonkét éves koromban elkövettem egy nagyon nagy hibát. Megbűnhődtem érte, az öt és fél éves büntetésből leültem négy év egy hónapot. Négy éve engedtek ki, azóta teljesen jó útra tértem. Megszakítottam a kapcsolatot a korábbi körökkel, és dolgozom keményen."

Gergő a Való Világ 5-re nem csak úgy tekint, mint kiugrási lehetőségre.

Úgy érzi, a múltja mindörökre kísérteni fogja. A korábban elkövetett tettéért habár már megbűnhődött, az előítéletek folyton megkeserítik az életét.

Több komolyabb állást is azért nem kapott meg, mert priusza van. Így hát a a villalét számára egy olyan kiemelkedő lehetőség, ahol bebizonyíthatja ország-világ előtt, hogy egy rosszfiú is jó útra térhet.

Erre egyébként minden esélye megvan, ugyanis Dukai Gergő már az utolsó fordulónál tart.

Ha pedig bekerül, akkor egy dologban biztosak lehetünk: a bezártság lesz az utolsó, ami számára gondot fog okozni, hiszen ahhoz már rég hozzászokott.

forrás és kép: Vasárnapi Blikk




AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...