Az ajkaival kezdték.
Korábban beszámoltunk róla, hogy egykori kedvese, Mészáros Veronika már túljutott 4 előválogatáson, így jó eséllyel pályázik arra, hogy ismét beköltözzön a villába. (Való Világ 5 kategória - Alekosz exei)

Veronika semmit nem bíz a véletlenre. Szeptember 12-ig még van néhány hét, így hát úgy döntött, ezt a pár hetet kihasználja és csúcsformába hozza a testét.

A "Szerelem a legfelsőbb szinteken" győztese a Bors című napilapnak számolt be terveiről, melyek közül van olyan, ami már meg is valósult.

Először is kemény fogyókúrába kezdett. Bár Veronika alakjával nem volt eddig sem gond (Alekosz ugyan folyton cikizte a görög nyaralás alatt, ami nem esett jól neki, de Alekosz már csak ilyen), mégis úgy gondolja, hogy ha lead pár kilót, az csak előnyére válik és talán a kamerák előtt is jobban fog mutatni.

Ezenkívül két plasztikai beavatkozást is elvégeztet magán a előtt.

Az egyik során - melyet már el is végeztetett - az ajkait töltette fel. De nem a sokak által használt szilikonos megoldást részesítette előnyben, hanem egy sokkal drasztikusabban hangzó, de ugyanakkor sokkal "természetesebb" módszert. Ennek során Veronikától vért vettek, abból kinyerték a plazmát, és ezt töltötték be a hölgy ajkaiba. Dr. Gill Endre plasztikai sebész a napilapnak elmondta, hogy ez minden más beavatkozásnál előnyösebb, hiszen a páciens sajátja, így kilökődéstől és hasonló komplikációktól nem kell tartani.

A másik beavatkozás, amely még csak terv szintjén létezik, az az orrplasztika. De mivel Veronika nagyon fél a műtéttől, ezért ezt még csak halogatja.

Alekosz volt szerelme tehát mindent bevet a siker érdekében, nagyon szeretné ha a nézők őt juttatnák be a luxusbörtönbe és ezzel lehetőséget adnának neki a mesés fődíj elnyerésére.

forrás: Bors, fotó:  Balázs Imola / borsonline


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...