Sebestyén Balázs
Balázs nincs túl jó véleménnyel ról
Az XNews riportere megkérdezte az Alekosz átigazolásában érintett feleket, hogy mi a véleményük a Való Világ nyertesének legutóbbi lépéséről.

Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatójaként és magánemberként is azon a véleményen van, hogy Alekosz döntése etikátlan volt, és leginkább Olivérrel ért egyet abban, hogy "nem piszkítunk oda, ahonnan eszünk". Alekoszt az RTL Klubbon ismerték meg az emberek, ott vált "naggyá", morális szempontból nem jó döntést hozott a villa egykori görög csődöre. Kolosi szerint a TV2, látva az Összeesküvők nézettségi adatait - amiről ki is jelenti, hogy bukás - pánikba esett, és hoztak egy vitatható döntést. Abban is biztos, hogy Alekosz hosszútávon nem lesz képes a műsor nézettségét megemelni.

Hajdú Péter szerint nincs abban semmi rossz, hogy az egyik televíziós csatorna ismert arca átigazol egy másik csatornához. Ilyennel nap mint nap találkozhatunk, példaként Friderikusz Sándort említi meg. A Frizbi műsorvezetője úgy látja, hogy jelenleg Alekosz a legnépszerűbb reality sztár Magyarországon, és azzal, hogy megnyerte a Való Világ műsorát bebizonyította, hogy van kitartása, és hogy szeretik a nézők. Az esetleges pereskedésről az a véleménye, hogy bár nem árulhatja el a szerződés részleteit, de azt elmondja, hogy a TV2 senkit nem fog cserben hagyni, így Alekosz mellett is ki fognak állni egy esetleges perben.

, a Való Világ 5 műsorvezetője úgy látja, hogy Alekosz, és még sokan mások nem tudnak megfelelően bánni a kereskedelmi médiával, a kereskedelmi média által nyújtott lehetőségekkel. Oda mennek, ahol fűt-fát ígérnek, de hosszútávon nem gondolkodnak. Szerinte Alek odabent nem fog semmi kiemelkedőt nyújtani, a döntését pedig egy vállrándítással elintézte, mondván: "Jézusom, ez rettenetesen nyomorult!".

Az érintett felekkel készített interjút az "Elolvasom" gombra kattintva tekintheted meg.


Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...