Dya
Dya családja körében
A Való Világ 5 második Párbajának vesztese, a Fókuszban meséli el, hogy hogyan élte meg a Kiszavazóshow-t, és szerinte miért pont nyert.

Hihetetlen keserűség van Dyában azzal kapcsolatban, hogy elveszítette a t. Bár a villalakók közül csupán ketten voltak ( és ), akik nem őt várták vissza, ennek ellenére a nézők hatalmas, 75% - 25% arányban mégis a Karrierista lányt szavazták vissza. Pont egy olyan lányt - ahogy Dya fogalmaz -, akit a villában nem véletlenül nem kedvel senki. Ugyanis szerinte a jogász lány mindenkit kibeszél a háta mögött, kétszínűsködik, és pont azokkal teszi ezt a leginkább, akikkel jóban van. Megemlíti itt azt is, hogy pont őt hívta ki a 2. Kihívás alkalmával, holott nekik semmiféle konfliktusuk nem is volt, és amikor csak lehetett, akkor az Eszter mellé állt.

Dya szülei bár sajnálják, hogy lányuk kiesett, mégsem bánják, hogy jelentkezett a VV5 játékába. Szerintük az odabent elkövetett hibáiból sokat tanult, de legfőképpen rájött arra, hogy vannak olyan emberek, akik a képébe vigyorognak, de közben hátba döfik.

A riportban megszólal Sidló Ágnes, Eszter édesanyja is, aki - a korábbihoz hasonlóan (VV Eszter és Dya anyukája a Párbajról) - kiáll lánya mellett, ugyanis szerinte Eszter a Való Világ villában semmi olyat nem tett, ami egy 29 éves lány szégyenére válna.

Dya legvégül barátnőjének, VV Kingának üzent. Szeretné ha "ikertestvére" átvészelné a következő napokat, nem keseredne el nagyon. Ezenkívül örülne neki, ha Attilát jobban megszeretné, mert szerinte egy jó ember, és akár még lehetne is köztük valami.

A Dyával készült riportot az "Elolvasom" gombra kattintva tekintheted meg.


Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...