VV Eszter Shadi Párbaj
Eszter és Shadi mérik össze erejüket a során
Vasárnap este sor kerül a Való Világ 5 3. Párbajára, melyen az utóbbi Kiválasztás során legtöbb jelet kapott játékos, és az Eszter által kihívott sorsáról dönthetnek majd a rajongók.

Mindkét villalakó "pótselejtezőn" jutott a villába. Miután már mind a 14 lakó elfoglalta helyét a luxusbörtönben, az RTL Klub - kissé felbolygatva a kedélyeket - bejelentette, hogy 2 lakótól megválnak, helyükre pedig a Karrieristák és a Feltörekvők közül lehet 1-1 ember beszavazni. Eszter és Shadi így kerültek a VV5 játékába.

Ez számukra bizonyos előnyökkel, és bizonyos hátrányokkal járt. Előnnyel azért, mert több hete figyelhették a már bent lévőket, és ezen tapasztalatokkal felvértezve léphették át a villa küszöbét. Hátránnyal pedig azért, mert egy olyan csapathoz költözhettek be, akik már valamelyest összeszoktak, így a beilleszkedés sokkalta nehezebb volt számukra.

Eszter és Shadi két különböző egyéniség.

Eszter inkább a visszafogottabb vonalat képviseli, aki bár el tudja engedni magát a villában, és meg tudja magát védeni, de felesleges vitákba nem bocsátkozik bele. Nyugodtságával sok néző szimpatizálhat.

Shadi ezzel szemben sokkal hevesebb vérmérsékletű. Bárkivel, bármikor szembeszáll, és a legapróbb problémákon is képes órák hosszat vitázni. Sok rajongó szemében ez jó pont lehet, ugyanis olyanokkal is vitába száll, akiket a villában erősnek tartanak.

Vasárnap tehát két teljesen eltérő egyéniség fog megküzdeni egymással a stúdióban. Az Eszter és Shadi Párbaj kimenetelét még csak megjósolni sem tudjuk.

Vajon Eszter másodszorra is visszatérhet a VV5 villájába? Vagy Shadi lesz a Párbaj befutója? Ez csak a közönségen múlik.

Ha Like-kal szeretnéd kifejezni véleményedet a Párbajjal kapcsolatban, akkor azt a következő címen teheted meg: Eszter Vs. Shadi - Ki nyerje a Párbajt?

Szavazni pedig a következőképpen tudsz:
  • A 1793-ra küld az Eszter, vagy a Shadi nevet,
  • Hívd a 06-91-33-44-55 számot, és üsd be az 1-est Eszter, a 2-est Shadi esetén




AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...