VV5 Gergő és Eszter
Gergő és Eszter a fa alatt
A Való Világ 5 készítői szerint bár a villalakók Karácsonykor néhány napra félreteszik indulataikat, és megpróbálnak barátokként viselkedni, amint véget érnek az ünnepek, és visszazökkennek az "átlagos" villahétköznapokba, újult erővel vetik majd bele magukat a taktikázásba, egymás szapulásába, tehát "a villában a helyzet fokozódik".

Minden rajongó tudja, hogy az utóbbi napokban meglehetősen békésnek mondható villalét volt jellemző a luxusbörtönön belül. A VV5 villalakók Betlehemes játékot adtak elő, a szülők és egyéb rokonok videóüzenetet küldhettek nekik, a játékosok szintén üzenhettek hazulra, és még édesapját is láthatja. Ezen felül egymást meg is ajándékozták, sőt, kívülről is kapnak majd ajándékot - köztük az általunk is bemutatott bábut -, amit a ma esti összefoglalóban tekinthettek majd meg.

Rozs Erika, párkapcsolati tanácsadó szerint teljesen természetes a villalakók ezen viselkedése. Amikor az ember szeretet próbál sugározni, akkor nem hiányozhat az eszköztárunkból az ölelés, egy-egy csók, kézfogás, vállveregetés stb. A VV5 játékosai bár nem ölelhetik meg szeretteiket, mégis szeretnék, ha az ünnep jó hangulatban telne. Ezért olyan emberek is egymásra találnak ilyenkor, akik egyébként "esküdt ellenségei" egymásnak.

szerint nem meglepő a villalakók viselkedése, hiszen nem a helyszín számít, hanem az, hogy az ünnepi hangulatot sikerüljön megteremteni. De szerinte ez a hangulat csak ideig-óráig fog tartani, hiszen a játék a fordulópontjához érkezett. Néhány hónap van már csak hátra, így ez a rövid kis "tűzszünet" egy utolsó nagy lélegzetvételnek tekintendő a nagy harc kezdete előtt.

A Fókusz riportját az "Elolvasom" gombra kattintva tekinthetitek meg.

Címkék:,


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...