VV Zsófi
Nincs semmi komoly baja
A VV5 3. Párbaján sokan meglepődve tapasztalták, hogy az előző széria nádszálvékony naivája, VV Zsófi plusz kilókat szedett fel magára, és ez az arcán is eléggé meglátszott. meg is jegyezte élő adásban, hogy "nem tudja mi történt Zsófival az utóbbi időben". Zsófikának nagyon rosszul esett Lilu megjegyzése, és úgy gondolta, hogy megosztja a "nagy titkot" a közönséggel, mert ami vele történt, abban nincs semmi szégyellnivaló.

Zsófi még a Való Világ 5 indulása előtt megcsináltatta a melleit, és az ajkait is feltöltette. Sokan a műtétek komplikációinak tudták be a hirtelen súlygyarapodást. Zsófi beismeri, hogy voltak nem kívánt szövődmények a szépészeti beavatkozások kapcsán - az ajkaiban csomók keletkeztek, amik bár nem jelentettek esztétikai problémát, őt mégis zavarták, így el lettek tüntetve -, de a plusz kilók nem ennek köszönhetőek.

Az ok sokkal prózaibb. Zsófikának már régóta van egy nőgyógyászati problémája, amire egy elég erős gyógyszert kénytelen szedni, aminek van egy olyan rossz mellékhatása, hogy az ember bevizesedik tőle. Ez történt vele is. De mint mondja, a gyógyszer szedését már abbahagyta, és lassan vissza is nyeri nádszálvékony alakját (az más kérdés, hogy sokaknak így még jobban tetszik, mint csontsoványan).

Zsófi egyébként nem feledkezik meg az egykori villatársairól sem. Sőt, a korábbi szériák egyes szereplőivel is tartja a kapcsolatot.

A Fókusz el is kísérte Gigit, Anettet és Zsófit egy közös fürdőzésre, ahol a VV5 esetleges győzteséről is szó esett.

Zsófi szerint a döntőben , és lesz. Anett majdnem ugyanígy gondolja, de Attila helyett az, akit a döntőben szívesen látna. Gigi, a Való Világ 5 műsorvezetőjeként természetesen nem foglalhat állást ilyen kérdésekben, de azt bevallja, hogy szívesen látna már egy női győztest az RTL Klub valóságshow-jában.

A Zsófival és a lányokkal készült interjút az "Elolvasom" gombra kattintva tekinthetitek meg.

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...