Veronika és Cristofel
Cristofel kiönti a lelkét, Veronika a fejét fogja
Hétfő este lezajlott a VV5 ötödik Párbaja, melyen a közönség óriási (82% - 18%) főlénnyel mellett tette le a voksát, így Veronika az, aki nem térhetett vissza a villába. A közönség soraiban ex-villalakók is helyet foglaltak, köztük Veronika "nagy szerelme" is, akivel már az első villán kívül töltött napon sikerült összekapnia.

Természetesen a Kiszavazóshow-n nem csak az egykori villalakók szurkoltak kedvencüknek, hanem a résztvevőinek szerettei, barátai is.

Lafkó Katalin - "pótmamája - szerint Alekosz exe a villában megkomolyodott, odafigyel arra, hogy miket ejt ki a száján, és még a leginkább idegőrlőbb pillanatokban is "úrinőként" tud viselkedni. Fekete Ági, Veronika barátnője szerint barátnőjének mindig szüksége van arra, hogy odatudjon bújni valakihez, de a és közte lévő kapcsolat sokkal inkább csak baráti, és nem pedig szerelmi.

A villa legkisebb lánya az egész Párbaj alatt bízott abban, hogy övé a magasabb százalék, de amikor megtudta, hogy mindössze 18%-ot kapott, akkor percekig csak sírt az öltözőben. Pótmamája, VV Éva és barátnői próbálták vigasztalni az elkeseredett lányt, és elhitetni vele, hogy idekint igenis szeretik őt.

A Való Világ 5 legutóbbi kiesője Cristofellel másnap, a BeleValó Világ forgatásán találkozott személyesen. Itt rögtön össze is kaptak, mert miközben Nótár Mary énekelt, Cristofel azt súgta Veronika fülébe, hogy "elvágtad magad nálam".

Az ügy részleteit, és a Fókusz riportját az "Elolvasom" gombra kattintva tekinthetitek meg.


Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...