Attila
Attila belép a stúdióba
Túl vagyunk a VV5 utolsó nagy án, így most már véglegessé vált a 3 finalista névsora. Eredmény: : 77%, : 23%.

A és már a tizenegyedik Kihívás óta tudják - amikor is Fecó Attilára rakta a zöld kendőt -, hogy ők már biztosan ott lesznek a vasárnapi döntőn. Ma este pedig csatlakozott hozzájuk Attila is.

Az Összeférhetetlen és a Dumagép srác múltja meglehetősen szövevényes, és ahogy odabent szoktak fogalmazni "sok hullámhegyet és hullámvölgyet" éltek már meg ketten. Kezdetben jó barátok voltak, aztán szép lassan, ahogy teltek a hónapok, egyre jobban eltávolodtak egymástól. Akárcsak a elleni Párbaj esetén, itt is elmondhatjuk, hogy mindketten a másikat okolták azért, amiért a kapcsolatuk ilyen irányba ment el, és mindketten állították, hogy ők mindent megtettek a kettejük közötti viszony rendezése érdekében.

A közönség viszont ma pontot tett a vita végére, hiszen Attilát visszaküldték a Való Világ 5 luxusbörtönébe, Fecó pedig ma már megölelheti gyermekeit és feleségét egyaránt.

Teljessé vált ezáltal a finálé 3-as összeállítása, a féléves, önként vállalt rabság után 3 villalakó között fog eldőlni az, hogy ki fogja milliomosként elhagyni az RTL Klub luxusbörtönét.

Ha LIKE-kal szeretnéd kifejezni szimpátiádat a 3 finalista irányába, akkor azt a következő linken teheted meg:


Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...