győzelem
A győzelem pillanata
A Fókusz stábja ott volt a vasárnapi döntőn, és minden egyes mozzanatot rögzítettek, hogy a rajongók egy kis betekintést nyerhessenek, hogy hogyan is zajlik egy ilyen nagyszabású show.


A fináléban olyan ismert RTL Klubos arcok is felléptek, mint Muri Enikő, aki Attilának és nak szurkolt, és szerette volna, hogy ha végre egy lány nyer egy ilyen műsorban. De ott volt még Vastag Csaba, Kocsis Tibor és Szabó Ádám is.

Varga Rita, a VV5 főszerkesztője szerint soha nem voltak még ennyire elszánt játékosok a valóságshow-ban, mint a Való Világ 5 műsorában. Senki nem akart hazamenni, senki nem akarta feladni a játékot, mindenki a nyereményt akarta megszerezni, és ezért küzdeni is hajlandó volt.

De aki a leginkább megküzdött érte, és valóban minden napját játékként, taktikus módon élte meg, az volt. Ő tényleg egy igazi Játékos volt, méghozzá nagybetűvel. Mert lehet őt szeretni, lehet nem szeretni, de soha ilyen karizmatikus figurája nem volt még az RTL Klub valóságshow-jának, mint Knap Attila.

Az Összeférhetetlen srác egyébként egészen meglepődött, hogy micsoda tágas tér van még a villa körül, ugyanis ő az egész bentléte alatt azon gondolkodott, hogy vajon hogyan nézhet ki a "rendszer", ami őket a nap 24 órájában megfigyeli.

Knap Attila
Attila a lakásnak örül leginkább
Elmondása szerint egyébként szívszorító érzés, hogy azt a helyet, amit hónapokon keresztül otthonának tekintett, egyszer csak el kell hagynia. Talán ezért is van az, hogy a Fókusz stábjától azt kérte - hajnali 2 órakor -, hogy az interjút a VV5 villában vegyék fel. Mint mondja "nektek ez díszlet, de nekem az életem részévé vált".

Íme a videó, aminek az elején még a Fecó - Attila Párbaj fontosabb részeit is láthatjuk, például azt, amikor elmondja, hogy bár nagyon szomorú a kiesése miatt, mégis úgy érzi - főleg a villabeli esküvője miatt -, hogy ő csak nyert azzal, hogy beköltözött.

Lányi Lala és VV5 Attila
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...