Plázacicák Irina
Idő előtt feladta.
Emlékezhetünk, hogy a Való Világ 5 előtti szériában mennyien voltak, akik feladták, mennyien voltak akiknek a benti léte kínlódás volt, és mennyien voltak, akik csak azért kérték meg társaikat, hogy tegyék rájuk a jelet, mert ki akartak menni ozni, ott pedig kiesni.

Többször írtunk már arról, hogy a csatorna vezetése és a VV készítői is megelégelték az állandó siránkozást, és olyan elvárásokat állítottak fel, amelyek garantálják, hogy csak és kizárólag olyan egyének kerülnek be a villába, akik valóban nyerni akarnak, és nem csak elvenni a helyet több tízezer jelentkező elől.

Most mégis úgy tűnik, hogy az egyik leendő VV5 villalakó meggondolta magát.

A Blikk megtudta ugyanis, hogy a Plázacicák kategóriában induló egyik versenyző, nevezetesen Irina lelépett, mondván: mégsem kíván a Való Világ 5 műsorában szerepelni.

Mondanunk sem kell, nagy arculcsapásként érintette Irina döntése a csatornát. A napilap megkereste ezzel kapcsolatban ot, a műsor kreatív szerkesztőjét, aki elmondta, hogy teljesen érthetetlenül áll a lány döntése előtt. Minden adott volt a -hoz. Megvoltak a fotózások, riportot készítettek még a családdal is, minden flottul ment. Ennek ellenére szinte az utolsó pillanatban meghátrált.

Ne feledjük el, hogy a műsor abban a stádiumában van, ahol már szerződést íratnak alá a játékosjelöltekkel. Ennélfogva akár peres útra is terelhetnék az ügyet.

De a csatornának kisebb gondja is nagyobb annál, hogy egy határozatlan lánnyal pereskedjen. Rubin Kristóf elmondása szerint, ha a villából bárki is ki akar menni, akkor az ajtó nyitva lesz. Senkinek nem fognak könyörögni, hiszen tízezrek várják, hogy bekerüljenek.

A legfontosabb feladatuk most az, hogy megtalálják Irina utódát, aki a Plázacicák kategóriában Sysi és Dya mellett a harmadik jelölt lesz a beszavazóshow-ban.

Mivel a csatornának szinte minden esetre van vészforgatókönyve, így ez már meg is történt.

Ha kíváncsi vagy, hogy ki az, aki betölti az Irina után maradt űrt, kattints az "Elolvasom" gombra.

VV5 Niki
Niki lesz a harmadik Plázacica.
Nos, Irina helyére Niki ugrik be, ő lesz tehát a 3. Plázacica.

A Blikk megkérdezte Nikit is az esetről.

Elmondja, hogy titkon mindig is remélte, hogy bekerül a VV5 műsorába, és most egy újabb nagy lépést tett ennek irányába. Nem érti, miért kellett Irinának távoznia, hiszen több tízezer ember közül került be a legjobb 42 közé. Tényleg már csak karnyújtásnyira volt a villa. Fogadkozik, hogy ha ő bekerül, akkor biztosan végigcsinálja, hiszen neki is az a célja, mint a másik 41 VV5 jelöltnek. Megnyerni a Való Világ 5 mesés fődíját.

(A Blikk című napilap nyomán. Kép: blikk.hu)

AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...