vv5 Alfahímek
Az Alfahím jelöltek.
A Fókusz stábja riportot készített a holnapi résztvevőivel. Megtudhatjuk, hogy mi a pontos nevük, mi a foglalkozásuk és milyen karakterek.

Ezenkívül láthatunk több bejátszást is a VV5 leendő játékosairól.

Gergő - teljes nevén - az ismert énekesnő, Dukai Regina bátyja. Mindenki így ismeri, és így emlegeti, de ő szeretné, ha nem híres húgicája miatt emlékezne rá az egész ország, hanem azért, ami ő valójában. Korábban már írtunk arról, hogy több évet ült börtönben, és pont emiatt jelentkezett a műsorba is. Meg szeretné mutatni, hogy ő jó ember. Csak azért, mert egyszer elkövetett egy hibát, még ne tekintsen mindenki úgy rá, mintha bűnöző lenne.

Beló - teljes nevén Belley Attila - Miskolcon dolgozik. Uszoda- és szaunamester, korábban chippendale táncos volt . Világ életében színész akart lenni. Már gyerekkorában is mindent elkövetett, hogy a figyelem középpontjába kerüljön, és ezáltal szórakoztatni tudja az embereket. Elmondása szerint ha valaki, akkor ő tényleg alfahím típus. A megjelenése, testfelépítése és jelleme mind azzá teszi. Ért ahhoz, hogy maga köré gyűjtse az embereket, és tudja is őket irányítani.

Viktor - teljes nevén Baja Viktor - vezető és nyerő típus. Nincs felesége és gyermeke sem. Ha a villában találna egy olyan lányt, aki mind külsőleg, mind belsőleg megfelelne számára, akkor mindent elkövetne, hogy meghódítsa. Számára nincs ideális nő, mindig az összhatás az, ami alapján eldönti, hogy az adott lányt érdemes e közelebbről megismerni, avagy sem.

Az Alfahímekről készült bemutatkozó filmet az "Elolvasom" gombra kattintva tekinthetitek meg.



AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...